Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου 

Στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου για εθελοντική αιμοδοσία ανταποκρίθηκαν οι συμπολίτες μας προσφέροντας αίμα ως απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.  Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

Αφιερώνοντας μόλις 5 λεπτά μπορούμε να σώσουμε ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Δεν υπάρχει γνωστό υποκατάστατο του αίματος και δεν μπορεί να παραχθεί λόγω της μεγάλης πολυπλοκότητας του.  Το αίμα του αιμοδότη μπορεί (και συχνά το κάνει) να κάνει τη διαφορά μεταξύ θανάτου και ζωής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες και το ιατρικό προσωπικό για την πολύτιμη συνεργασία.

Γίνε εθελοντής Ζωής, μπορείς!!!

aimodosia-1

aimodosia-2

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Σερίφης Ηλίας

Ο Γεν. Γραμματέας: Αλεξανδρής Ιωάννης

                                                                                                                   




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση Περιφερειάρχη με μέλη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών

Next Article

Πληρωμή των δικαιούχων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» έτους 2013

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…