Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εσωκομματικές εκλογές των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας

.

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ενημερώνει για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τη Βασική Εγκύκλιο για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2018 με αριθμ. πρωτ. 524/19-3-2018, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδιακασία στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονατι στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση. Οι ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. που συγκροτήθηκαν είναι οι εξής: 1η ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, 2η ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΟΦΑΔΩΝ, ΠΑΛΑΜΑ, ΑΡΓΙΘΕΑΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

Ύστερα από την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, αποφασίσθηκε ομόφωνα, για την διευκόλυνση των ψηφοφόρων, η αλλαγή ώρας έναρξης της ψηφοφορίας. Κατόπιν τούτου, η ψηφοφορία και για τις τρεις εκλογικές διαδικασίες (Εκλογή Προέδρου Ν.Ο. και μελών ΝΟ.Δ.Ε., Εκλογή Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και Εκλογή Συνέδρων), θα αρχίσει στις 09:00 ώρα της Κυριακής 13 Μαΐου 2018. Επισημαίνεται επίσης ότι για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους.

Οι χώροι όπου θα διενεργηθεί η ψηφοφορία στις 13 Μαΐου 2018:

Ν.Ο.Δ.Ε. & ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ν.Ο.Δ.Ε. (Ταλιαδούρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, ΚΑΡΔΙΤΣΑ)


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΟΦΑΔΩΝ

Δημαρχείο Σοφάδων


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΑΛΑΜΑ

Δημαρχείο Παλαμά


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Δημαρχείο Αργιθέας (ΑΝΘΗΡΟ)


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Δημαρχείο Μουζακίου


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα (ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ)


Ν.Ε.Φ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

617 συλλήψεις της αστυνομίας κατά τον μήνα Απρίλιο στη Θεσσαλία

Επόμενο άρθρο

Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας