ΕΣΚΑΘ: Προκήρυξη & Δήλωση Συμμετοχής Α1 κατηγορίας

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α-1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.0.Κ. καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε το πρωτάθλημα Α-1 κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Θ. περ. 2019-2020 με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1ο : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο πρωτάθλημα Α-1 κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Θ. δικαιούνται να πάρουν μέρος τα παρακάτω σωματεία:

omiloi eskath

Η Συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση που σωματείο ενώ δικαιούται συμμετοχή δεν συμμετέχει ή δεν κατέβει να αγωνισθεί σε δύο (2) αγώνες ή αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, τότε θα επιβληθούν οι κυρώσεις που αναγράφονται στις αντίστοιχες Γενικές Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων.

ΑΡΘΡΟ 2ο: ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. (ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΓΑ ΒΑΣΔΕΚΗ Μυτιλήνης Χαλκηδόνος τ.κ38446 ΒΟΛΟΣ) το αργότερο μέχρι 26-07-19 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ (άρθρο 29).

Κάθε σωματείο μαζί με την δήλωση συμμετοχής θα υποβάλει στην Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και το έγγραφο με το οποίο του παραχωρήθηκε το κλειστό γήπεδο που προτείνει.

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται στις 19-10-19

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15-09-19 στη Λάρισα σε αίθουσα του ΕΒΕΛ και ώρα 11.00  π.μ.

ΑΡΘΡΟ 3o : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΦΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κατά βάση μία φορά την εβδομάδα Σάββατο εφ’ όσον δε παραστεί ανάγκη θα διεξάγονται και δεύτερη φορά την εβδομάδα για την έγκαιρη περάτωση του πρωταθλήματος

Το σωματείο που μετακινείται υποχρεούται να είναι εμπρόθεσμα και στην καθορισμένη ώρα έναρξης στο γήπεδο τέλεσης, με δική του ευθύνη και ανεξάρτητα από το μέσο μετακίνησης του.

Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α-1 ανδρών πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα παίδων η εφήβων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών στο πρωτάθλημα που συμμετέχουν.

Σε περίπτωση που σωματείο δεν κατέβει να αγωνιστεί σε έναν αγώνα του πρωταθλήματος εκτός από τον μηδενισμό θα υφίσταται μείωση ενός βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μείωση ενός βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγων. περ. 2020-2021.

ΒΦΑΣΗ (PLAY OUT – PLAY OFF)

PLAY OUT

1. Στα  play out συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 9-10 της βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου όπως διαμορφώθηκε μετά την λήξη της Α’ Φάσης

Οι νικήτριες ομάδες θα καταλάβουν την 9η θέση και οι ηττημένες την 10Η θέση.

2. Νικήτρια στην φάση αυτή θα αναδειχθεί  η ομάδα που θα επιτύχει 3 νίκες επί της αντιπάλου της στους μεταξύ τους αγώνες, μεταφέροντας τις νίκες και ήττες  της κανονικής περιόδου (Α΄Φάση) με πλεονέκτημα έδρας να έχει η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Α΄Φάσης.

PLAY – OFF

1. Στα play-off συμμετέχουν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-4 της βαθμολογικής κατάταξης  κάθε ομίλου, όπως διαμορφώθηκε μετά την λήξη της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος και θα συναντηθούν μεταξύ τους ως εξής

1-4

2-3

Οι νικήτριες ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1-2 σύμφωνα με την βαθμολογική τους θέση στην Α’ Φάση και θα προκριθούν στο final-four για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

2. Νικήτρια στη φάση αυτή θα αναδειχθεί η ομάδα που θα συμπληρώσει 3 νίκες επί της αντιπάλου της στους μεταξύ τους αγώνες μεταφέροντας τις νίκες και ήττες της κανονικής περιόδου (Α’ Φάση), με πλεονέκτημα έδρας των ομάδων που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα

ΓΦΑΣΗ (PLAYOFF)

Στην τελευταία αυτή φάση οι τέσσερις ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση για την πρόκριση στον τελικό που θα αναδείξει και την πρωταθλήτρια ομάδα που θα ανέλθει στην Γ’ Εθνική βάση της προκήρυξης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της Ε.Ο.Κ.

Νικήτριες στα ημιτελικά θα είναι οι ομάδες που θα κατακτήσουνε 3 νίκες.

Οι νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή στις 3 νίκες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν διαδοχικά στις έδρες των δύο σωματείων μετά από κλήρωση και αν χρειαστεί πέμπτος αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα απέχει περίπου στην ίδια απόσταση από τις έδρες των δύο ομάδων.

Διευκρινίζεται ότι οι ομάδες που θα κληρωθούνε θα προέρχονται από διαφορετικούς ομίλους.

ΑΡΘΡΟ 4ο : ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Στους αγώνες του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν υποχρεωτικά δερμάτινες μπάλες molten εφαρμοζομένης της παραγράφου 5 του άρθρου 37 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να προμηθεύουν την φιλοξενούμενη ομάδα για τις  ανάγκες της προθέρμανσης των αθλητών της με τρεις (3) τουλάχιστον μπάλες, όμοιες με αυτή που θα χρησιμοποιηθεί για τον αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 5ο : ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

Κάθε σωματείο θα δηλώσει κλειστό γήπεδο σαν έδρα του, απαγορευμένης της χρησιμοποίησης ανοικτού γηπέδου.

Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ. έχει το δικαίωμα στο γήπεδο που θα δηλώσουν τα Σωματεία, να προσθέσει και άλλο που πληρεί τους όρους διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος και στο οποίο θα ορίζονται και θα τελούνται αγώνες Σωματείων που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο  – έδρα τους.

Στις περιπτώσεις που είναι αδύνατη η τέλεση αγώνα σε γήπεδο που έχει ορισθεί αρχικά και αφού τούτο γνωστοποιηθεί έγκαιρα στην Ε.Σ.ΚΑ.Θ. από το γηπεδούχο σωματείο, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί με απόφαση της  Ε.Σ.ΚΑ.Θ. στο ίδιο γήπεδο είτε την προηγούμενη του αγώνα  ημέρα, είτε την επόμενη.

Εφόσον δε τούτο είναι αδύνατο, ο αγώνας θα τελείται στην αρχικά ορισθείσα ημέρα, σε εφεδρικό γήπεδο.

Εάν και εκεί δεν είναι δυνατή η τέλεση του αγώνα, τότε η Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ορίζει το γήπεδο την ήμερα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 6ο : ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Στο πρωτάθλημα δικαιούνται να πάρουν μέρος αθλητές που πληρούν τους όρους των κανονισμών της Ε.Ο.Κ και του ισχύοντος Αθλ. Νόμου.

Κάθε σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα μέχρι 12 αθλητές.

Τα σωματεία δεν έχουν δικαίωμα να περιλαμβάνουν στην 12αδα περισσότερους από πέντε (5) παίκτες τριάντα δύο (32) έτους και άνω (γεννηθέντες το 1987 και μεγαλύτεροι).

Επίσης στην 12άδα είναι υποχρεωτική η δήλωση δύο (2) αθλητών κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες 1999 και μικρότεροι) χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στον αγώνα.

Διευκρινίζεται ότι εφ’ όσον δηλώνονται μέχρι 10 αθλητές δεν ισχύει η υποχρεωτική δήλωση αθλητών κάτω των 20 ετών.

Για την εφαρμογή των παραπάνω αρμόδιοι είναι, οι διαιτητές και ο γυμνασίαρχος του αγώνα.

Σε περίπτωση που καταστρατηγηθούν οι παραπάνω δυο περιορισμοί το παράπτωμα χαρακτηρίζεται αντικανονική συμμετοχή αθλητή με όποιες κυρώσεις προβλέπει ο κανονισμός της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 7ο : ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

1. Σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ,3 της υπ’αριθμ.41556/92 Υ.Α και του  Άρθρου 135 παρ.13 του Αθλητικού Νόμου η παρουσία επίσημου προπονητή είναι υποχρεωτική.

2. Τα διαγωνιζόμενα σωματεία υποχρεούνται προ της ενάρξεως των αγώνων να καταθέτουν τα δελτία στα οριζόμενα για τον έλεγχο του αγώνα, μαζί με τα δελτία Ταυτότητας του προπονητή τους το οποίο έχει εκδοθεί από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλ/σης (ΣΕΠΚ) θεωρημένο για το τρέχον αθλητικό έτος (ο αριθμός του οποίου θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνα).

3. Σε περίπτωση που σωματείο δεν έχει επίσημο αναγνωρισμένο προπονητή τότε στο Φύλλο Αγώνα δεν αναγράφεται κανένας με (ευθύνη των διαιτητών) και η ομάδα δεν θα καθοδηγείται από κανέναν.

Κανένας δεν θα στέκεται όρθιος και μόνον ο εξουσιοδοτημένος Έφορος θα έχει δικαίωμα να σηκωθεί και να ζητήσει πληροφορίες από τη Γραμματεία ή να ζητήσει Time Out.

ΑΡΘΡΟ 8ο : ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ

Για την αναβολή αγώνων ισχύουν όσα ορίζονται από το άρθρο 50 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. ή που επιβάλλονται από λόγους ανωτέρας βίας κατόπιν συνεννοήσεως αφού ληφθεί σχετική απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος και αφού αυτή ενημερωθεί τουλάχιστον επτά (7) ημέρες πριν τον αγώνα.

Σε περίπτωση που Εθνική Ομάδα (πολιτική ή ενόπλων δυνάμεων ή τα διάφορα κλιμάκια) απασχολεί αθλητές, που μετέχουν στο πρωτάθλημα, το Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. έχει το δικαίωμα να μην αναβάλει όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης αγωνιστικής ημέρας, αλλά μόνο όσους είναι απαραίτητο και που θα τελεσθούν στην συνέχεια με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς, αρκεί με την αναβολή αυτή να μην τίθεται θέμα αξιοπιστίας των ίσων όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος προς όλα τα σωματεία.

Τονίζεται ότι σε περίπτωση αναβολής οι αγώνες θα ορίζονται απαραιτήτως εντός 15 ημερών και σε περίπτωση κωλύματος του γηπέδου του γηπεδούχου σωματείου ο αγώνας θα ορίζεται σε άλλο γήπεδο της ίδιας πόλης ή νομού.

ΑΡΘΡΟ 9ο : ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Οι ενστάσεις υποβάλλονται σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 54 των κανονισμών της Ε.0.Κ πρέπει δε να υποστηριχτούν με υπόμνημα μέσα σε 48 ώρες από την τέλεση του αγώνα και να συνοδεύονται από χρηματικό ποσό είκοσι (20) ευρώ ως παράβολο που βεβαιώνεται με Γ.Ε. της Ένωσης.

Προσφυγές κατά των αποφάσεων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ασκούνται ενώπιον του ΑΣΕΑΔ ή του ΣΔΟΑ, κατά περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν.

Τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και οι αθλητές τους συμφωνούν, αποδέχονται, και καθιστούν αποκλειστικά αρμοδία για την επίλυση των  κάθε φύσης διαφορών που θα προκύψουν μεταξύ τους και που έχουν σχέση με την εφαρμογή και ερμηνεία των Νόμων που ισχύουν, του καταστατικού, των κανονισμών και των προκηρύξεων της Ε.Ο.Κ (με βάση τους οποίους διεξάγονται, τα διάφορα πρωταθλήματα και αποτελούν σύμβαση μεταξύ Ε.Ο.Κ, σωματείων και αθλητών) μόνο τα διοικητικά όργανα που προβλέπονται από τις διατάζεις αυτές, απαγορευμένης ρητώς κάθε προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια.

ΑΡΘΡΟ 10ο : ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία, οι παράγοντες, οι αθλητές, καθώς και οι προπονητές-κώουτς, υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο  και τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 11ο : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Α)ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Για τη βαθμολογία των Σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το Άρθρο 47 των  κανονισμών της Ε.Ο.Κ (2) βαθμοί για τη νίκη, (1) βαθμός για την  ήττα συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα που χάθηκε από αδυναμία / άρθρο 21 Κανονισμών Παιδιάς και (0) βαθμοί για αγώνα που χάθηκε από υπαιτιότητα).

Β) ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Για την κατάταξη ισχύει το άρθρο 48 παρ.2, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 46, παρ.3γ και παρ.4.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας:

α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο (2), τότε λαμβάνεται υπόψη οι βαθμοί από τους μεταξύ τους αγώνες (νίκες – ήττες  – μηδενισμοί). Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών, τότε λαμβάνεται υπόψη η διαφορά πόντων στους  μεταξύ τους αγώνες.

β) Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη η διαφορά πόντων σε όλους  τους αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.

γ) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από δύο (2), τότε καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν, στους μεταξύ τους αγώνες και με βάση τον πίνακα αυτό γίνεται η μεταξύ τους κατάταξη.

δ) Αν όμως από τον πίνακα προκύψει νέα ισοβαθμία, τότε για τις ομάδες που συνεχίζουν να ισόβαθμου, λαμβάνεται υπόψη η διαφορά πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.

ε) Αν παρά ταύτα συνεχίζεται η ισοβαθμία τότε λαμβάνεται υπόψη η διαφορά πόντων σε όλους τους  αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.

στ) Στην περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας και αφού μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων η ισοβαθμία περιοριστεί σε δύο σωματεία, ακολουθείται η διαδικασία των παραγράφων α) και β). Αν η ισοβαθμία αφορά περισσότερες των δύο ομάδων τότε επαναλαμβάνεται, η διαδικασία της παραγράφου γ.

Η διαφορά πόντων υπολογίζεται με διαίρεση των πόντων που πέτυχε η ομάδα με τους πόντους που δέχθηκε.

Γ) ΑΝΟΔΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Α) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ο πρώτος νικητής των αγώνων κατάταξης της τελικής φάσης των 4 ομάδων ( 2 από κάθε όμιλο,) σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της Ε.Ο.Κ θα ανέλθει στην Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος Βορρά.

Β) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  Α-1 ΚΑΤΗΓ.

1. Αν από την Γ’ Εθνική δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο της Θεσσαλίας τότε θα υποβιβαστούν πέντε (5) σωματεία στην Α-2 , ήτοι τα δύο (2) τελευταία σωματεία εκάστου ομίλου και ο ηττημένος του αγώνα κατάταξης μεταξύ των 2 σωματείων της τελικής κατάταξης.

2. Αν από την Γ’ ΕΘνική υποβιβαστεί ένα (1) σωματείο της Θεσσαλίας τότε θα υποβιβαστούν έξι (6) σωματεία, ήτοι τα τρία (3) τελευταία των δύο ομίλων της τελικής κατάταξης.

3. Αν από την Γ΄Εθνική υποβιβαστούν δύο (2) σωματεία της Θεσσαλίας, τότε θα υποβιβαστούν επτά (7) σωματεία στην Α-2 ήτοι τα τρία (3) τελευταία εκάστου ομίλου και το ηττημένο του αγώνα κατάταξης μεταξύ των δύο (2) που θα καταλάβουν την ένατη θέση στην τελική βαθμολογία.

ΑΡΘΡΟ 12ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η αμοιβή των διαιτητών θα βαρύνει τα διαγωνιζόμενα σωματεία, ήτοι εξ ημισείας έκαστο και ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ για κάθε διαιτητή, σύν τα έξοδα μετακίνησης.

Τα έξοδα μετακίνησης των σωματείων θα βαρύνουν τα ίδια.

Η αμοιβή των κριτών θα βαρύνει το γηπεδούχο σωματείο και ανέρχεται στο ποσό των 8€, έκαστος.

Η τιμή των εισιτηρίων και η διαχείριση των αγώνων ανατίθεται στα σωματεία, τα οποία και θα κρατούν τις εισπράξεις των αγώνων.

ΑΡΘΡΟ 13ο : ΟΡΓΑΝΑ ΑΓΩΝΩΝ

Το γηπεδούχο σωματείο είναι υπεύθυνο σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ.5 να τοποθετεί στο τραπέζι της γραμματείας το φύλλο αγώνα, τα χρονόμετρα και γενικά όσα προβλέπουν οι κανονισμοί παιδίας.

ΑΡΘΡΟ 14ο : ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ

Στο πρωταθλητή θα απονεμηθεί Κύπελλο στους δε αθλητές χρυσά μετάλλια.

ΑΡΘΡΟ 15ο : ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Τα γηπεδούχα σωματεία υποχρεούνται να μεριμνούν για την παρουσία ιατρού κατά την διάρκεια των αγώνων

ΑΡΘΡΟ 16ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Η διαδυκτιακή κάλυψη των αγώνων ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Το γηπεδούχο σωματείο υποχρεούται να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση.

Οποιαδήποτε διαδυκτιακή κάλυψη θα πρέπει να πάρει την έγκριση του Δ.Σ.της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΓΕΝΙΚΑ

Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ. βάσει των κανονισμών διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσης προκήρυξης ανάλογα με τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής για τυχόν αποχωρήσεις σωματείων και συμπλήρωση των ομάδων της Α-1 από ομάδες της Α-2

Κατηγ. Το γηπεδούχο σωματείο υποχρεούται να παρέχει κάθε διευκόλυνση στον αντίπαλο του (φιλοξενούμενο) για την μαγνητοσκόπηση του αγώνα  μέσα από τον αγωνιστικό  χώρο.

Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά την  διεξαγωγή του πρωταθλήματος και που δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ και την Γενική προκήρυξη και την παρούσα, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνηση αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Σε περίπτωση που τροποποιηθούν διατάξεις των κανονισμών μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων, θα ισχύσουν σ’ αυτά.Total
0
Shares
Previous Article
Τσιάρας Κωνσταντίνος

Κ. Τσιάρας: Η ΝΔ θα προσλάβει νέους επιστήμονες στους ευαίσθητους τομείς της Υγείας και της Παιδείας

Next Article
ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Α.Ε.Μουζακίου: Ετήσια Γενική Συνέλευση & ΕκλογέςTotal
0
Share