Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έρωτα παράκληση προστακτική: Το Σάββατο η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Ευαγγέλου-Κίσσα στα Τρίκαλα

Katerina Evangelou Kissa erwta paraklisi trikala

Έρωτα παράκληση προστακτική: Το Σάββατο η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Ευαγγέλου-Κίσσα στα Τρίκαλα

Το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Ευαγγέλου – Κίσσα «Έρωτα παράκληση προστακτική» [ΑΩ Εκδόσεις, 2022] στη Σουίτα ArtCafe, στα Τρίκαλα.

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσουν:

η Άννα Παλαιοδήμου,δικηγόρος και

ο Άρης Κατσιανάκος, ποιητής.

Τη συζήτηση θα συντονίζει και θα απαγγείλει ποιήματα η συγγραφέας.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Ερνέστος Λούκας.

Στο πιάνο ο Παναγιώτης Μαγκλάρας.

Θα ακουστεί, επίσης από τη συλλογή, μελοποιημένο το ποίημα “Ηλιοτρόπια” (μελοποίηση Ερνέστος Λούκας).

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα, με την οικογένειά της, στο Μουζάκι Καρδίτσας.

ΣπούδασεΚοινωνιολογίακαι Management Organizational Behavior. Επί σειρά ετών εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες. Από τον Μάρτιο του 2016 λειτουργεί ως διευθύντρια τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» www.logografis.gr

Έχει συμμετάσχει σε έξι συλλογικά έργα των εκδόσεων Γαβριηλίδης, Ρώμη κ.α.. Κείμενα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί στα λογοτεχνικά περιοδικά «Εμβόλιμον» και «Το Κοράλλι» καθώς και σε πολλούς λογοτεχνικούς ιστότοπους.

Το 2018 κυκλοφόρησε το Συλλογικό Έργο «Χριστός Γεννάται» (εκδ. Όστρια), το 2019 το Συλλογικό Έργο  «Γράμματα ανεπίδοτα» (εκδ. Ελκυστής) και το 2021 το Συλλογικό Έργο «Το πέταγμα της Ίβιδας» (εκδ. Ελκυστής) σε εικονογράφηση της Ντίνας Αναστασιάδου, μία ανθολογία διηγημάτων με ενσωματωμένα τάνκα και ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό, βιβλία που προέκυψαν κατόπιν προσκλήσεως που απηύθυνε μέσω της λογοτεχνικής ιστοσελίδας «Λόγω Γραφής» στους διακονούντες τη γραφή.

Tον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων «Απλοϊκές ιστορίες φτωχών ανθρώπων & άλλα διηγήματα» [εκδ. ΠΝΟΗ] και το 2020 η συλλογή 70 δοκιμίων υπό τον τίτλο «Ό,τι γυρίζει γύρω μας» [εκδ. Ελκυστής].


Katerina Evangelou Kissa erwta paraklisi trikala prosklisiTotal
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
viomatiko ergastiro Magoula

Βιωματικό Εργαστήριο με τίτλο «Σχολικός Εκφοβισμός, Βία και Επιθετικότητα εντός σχολικού πλαισίου» στο Δημοτικό σχολείο Μαγούλας

Επόμενο άρθρο
Ημερίδα ενημέρωσης για την νέα ΚΑΠ 2023-2027 την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Μαυρομμάτι

Ημερίδα ενημέρωσης για την νέα ΚΑΠ 2023-2027 την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Μαυρομμάτι