Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ερμής Αμυνταίου-Ατρόμητος Παλαμά: Χρυσός βαθμός στο Αμύνταιο!

g ethniki1

Στο Αμύνταιο τον τοπικό Ερμή αντιμετώπισε ο Ατρόμητος Παλαμά το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (28/4) για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Οι “πράσινοι” έμειναν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο όμως βρήκαν απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1 και έφυγαν με χρυσό βαθμό από το Αμύνταιο.

Στο 43′ ο Μάγγος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Οικονόμου στο 67′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που σε γενικές γραμμές αδικεί τον Ατρόμητο, καθώς αν μια ομάδα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αυτή θα ήταν του Τάκη Παραφέστα.

Η ομάδα του Παλαμά είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, ιδιαίτερα με τους Κατσιγιάννη, Λιάπη και Καρβούνη, καθώς ο αντίπαλος πέρα από το γκολ δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τον Κουτσόπουλο.

Όπως και να’ χει ο Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο, κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζει ακάθεκτος προς την επίτευξη του στόχου.

Συνθέσεις:

Ερμής Αμυνταίου (Παντελής Τσιλεμάνης): Κωφίδης, Γιορετσίδης, Γεωργίλλης, Σκουλίδης, Αλιατίδης, Λίτσο, Γιώσης, Μάγγος (78′ Χατζητιμοθέου), Ακριτίδης (72′ Παπαδόπουλος), Δούτσης (78′ Τσορλίνης), Ρωμαίος.

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Οικονόμου, Κουρτεσιώτης, Λιάπης (53′ Κόκκινος Α.), Ζάγκος Π., Μπασιάκας, Κατσιγιάννης Σ., Παπαδημητρόπουλος Χρ. (53′ Καρβούνης), Κατσιγιάννης Τ. (82′ Ζάγκος Α.), Μίχος (75′ Κόκκινος Σ.).

karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests στην Πύλη

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Μ. Παρασκευή

Next Article
vouzas1

Ο Μουζακιώτης Βασίλης Βούζας στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου!

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…