Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έργο για το Μυρόφυλλο υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας

Maravas Myrofilo

Έργο για το Μυρόφυλλο υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας

Υπογραφή σύμβασης έργου για την Δ. Ε. Μυροφύλλου υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με τίτλο :

«Συντήρηση Υποδομών στην Δ.Ε. Μυροφύλλου  2023» του Δήμου Πύλης.

Στο έργο που χρηματοδοτείται από κονδύλια του προγράμματος ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης, ανάδοχος υλοποίησης είναι ο Σακκάς Γεώργιος που συνυπέγραψε τη σύμβαση.

Το έργο χωρίζεται σε τρία στάδια εργασιών που είναι:

  • Τεχνικά
  • Χωματουργικά
  • Τσιμεντοστρώσεις

Αναλυτικά η  παρούσα εργολαβία αναλαμβάνει και προχωρήσει σε  εργασίες συντήρησης των τεχνικών υποδομών στους οικισμούς της Δ.Ε. Μυροφύλλου του Δήμου Πύλης, εστιάζοντας κυρίως στην αποκατάσταση, συντήρηση και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων.

Η συνολική δαπάνη του έργου  ανέρχεται στο ποσό των 30.000,00 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δήλωσε… «η σύμβαση που υπέγραψα για το έργο στη Δ.Ε. Μυροφύλλου, έχει ως σκοπό την αποκατάσταση, συντήρηση, βελτίωση και κατασκευή διαφόρων τεχνικών υποδομών. Το δύσκολο ανάγλυφο της περιοχής, επιβάλλει την άμεση ενεργοποίηση στη λήψη πρωτοβουλιών από τη μεριά μας και στη γρήγορη υλοποίησή τους. Με αρωγό τις υπηρεσίες τού δήμου δίνουμε λύσεις, ώστε  να νοιώθουν οι συνδημότες μας ότι είμαστε πάντα δίπλα τους. Γιατί αυτό είναι το λιγότερο που τους αξίζει.

Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμος κοντά στο δημότη».




Total
0
Shares
Previous Article
Mouseio typou volos 1

Εγκαινιάζεται το Μουσείο Τύπου στο Βόλο

Next Article
Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά - Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της Το Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα 6 & 7/5

Ασημίνα Σκόνδρα - Ευχαριστήρια δήλωση