Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έργο αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 620.000 ευρώ στο Δήμο Πύλης 

Agorastos Mixalakis odopoiia slide

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται ένα ακόμη έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Πύλης , καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών προς κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Πύλης», προϋπολογισμού 620.000 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Πύλης.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους μας, το Δήμο Πύλης και τις υπηρεσίες, εργαζόμαστε με στόχο να στηρίζουμε όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Για το λόγο αυτό παρά τη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε εκπονήσαμε ένα πρόγραμμα για την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας  εξασφαλίζοντας πόρους και κονδύλια. Με σχέδιο, υπευθυνότητα και αξιοπιστία βελτιώνουμε προσβάσεις σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής της Πύλης συμβάλλοντας στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας και στη μείωση του κόστους παραγωγής» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες του έργου έχουν ως εξής:

Προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης τμημάτων αγροτικών οδών, συνολικού μήκους 2.130m στην Τ.Κ. Ελευθεροχωρίου και 2.800m στην Τ.Κ. Φιλύρας. Το πλάτος του οδοστρώματος των υφιστάμενων αγροτικών δρόμων που θα βελτιωθούν κυμαίνεται από 3,50m έως 5,80 m.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Χρήστος Μάριος Πολυμερόπουλος

Βιογραφικό Σημείωμα Χρήστου Μάριου Πολυμερόπουλου

Next Article
Tsioumas Fanis melogo

Φάνης Στάθης: Ο Χρήστος Τσιούμας συντάσσει τις δυνάμεις του με τη «Νέα Πορεία» !