Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργαστήριο Κλινικής Ψυχολογίας λειτουργεί στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

ergastirio klinikis psixologias limni plastira

Εργαστήριο Κλινικής Ψυχολογίας λειτουργεί στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, προέβη στη δημιουργία Εργαστηρίου Κλινικής Ψυχολογίας, με σκοπό την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιεί και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κλινικής Ψυχολογίας του Δήμου, προγραμματίζει ενημερωτικές συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την παροχή των υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας, την καταγραφή των αναγκών τους, την παροχή συμβουλευτικής ή ψυχολογικής υποστήριξης κ.α.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+)

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα: 2441352216 (Κέντρο Κοινότητας), 2441352200 (τηλεφωνικό κέντρο) και 24413 52710 (γραφείο κοινότητας Πεζούλας)
Total
0
Shares
Previous Article
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» - Πρόσκληση κοπή πίτας του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι Γόμφοι»

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Next Article
TLP Daniel photo1 ekso

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Συνέδριο της ΤΛΠ: Daniel. Η Θεσσαλία Μετά....

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…