Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες συντήρησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Δήμου Καρδίτσας

 

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες στην μικρή και την μεγάλη πισίνα, ώστε το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους αθλούμενους.

Αντικαθιστώνται τα πλακάκια που έχουν σπάσει και στοκάρονται οι αρμοί τους με κατάλληλο υλικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γίνει και συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού αθλητικού κέντρου με εργασίες χρωματισμών κτλ.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχ.Τάντο, επέβλεψε σήμερα τις εργασίες και ανέφερε σχετικά : «Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας συνεχίζει τις παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους με ευαισθησία στις ανάγκες των αθλουμένων, βελτιώνοντας τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο Κλειστό Κολυμβητήριο δραστηριοποιούνται σήμερα αρκετοί σύλλογοι με εκατοντάδες μέλη, ενώ πολλοί είναι και οι συμπολίτες που το επισκέπτονται κατά τις ώρες του κοινού, γι’ αυτό και εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να υποστηρίξουμε τη δράση τους διατηρώντας τις εγκαταστάσεις στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερο βάρος στον μαζικό αθλητισμό με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη του και τη διάδοση του, έτσι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στους περισσότερους αθλητικούς χώρους με στόχο τη βελτίωση των υποδομών.»




Total
0
Shares
Previous Article

Αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στις Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης

Next Article

Επιτυχής επιχείρηση για τη διάσωση σκύλου-φύλακα από το ΑΤ Μουζακίου-ΠΥ Μουζακίου & 8η ΕΜΑΚ

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…