Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου

Το ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου
sintirisi kleisto Mouzakiou Roussa

 Το ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη λειτουργία του γυμναστηρίου με την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν προχώρησε στην αποκατάσταση και βελτίωση των ηλεκτρολογικων και υδραυλικών εγκαταστάσεων του χώρου καθώς και στη συντήρηση των σπασμένων καθισμάτων στις κερκίδες. Ακολουθεί η συντήρηση του παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.

 Την Πέμπτη 26/6 επισκέφτηκαν το χώρο η κ. Ελένη Ρούσσα Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νικόλαος Πούπης για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των εργασιών.

Ικανοποιημένη από την πρόοδο των εργασιών η κ. Ρούσσα δήλωσε:

 “Σκοπός και στόχος μας απο την αρχή παραλαβής και λειτουργίας του γυμναστηρίου μας (πριν 5 χρόνια) ήταν να προσφέρουμε έναν ασφαλή και οργανωμένο αθλητικό χώρο στους δημότες μας ,να ενισχύσουμε την ενασχόληση με τον αθλητισμό,να εντάξουμε την περιοχή μας στον αθλητικό χάρτη και να κάνουμε τον τόπο μας σημείο αναφοράς για ντόπιους και ξένους αθλητές.

Την Κυριακή 28/6 πρόσθεσε  η κ. Ρούσσα ,έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πάλης για τις προπονήσεις προετοιμασίας στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου μας. “




Total
0
Shares
Previous Article
eda Thess Mouzaki aitiseis slide

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου στο Μουζάκι

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων