Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες στο οδικό δίκτυο στην περιοχή του κόμβου Ραχούλας

 

Β. Τσιάκος: Συντηρούμε συνεχώς το οδικό δίκτυο ώστε να έχουμε καλό αποτέλεσμα

Σημεία όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων

Σημεία όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου στην περιοχή του κόμβου Ραχούλας, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον Δ/ντη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων κ. Δ. Κουτρομάνο. Ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε από τον κ. Κουτρομάνο και τον ανάδοχο, για τις εργασίες που εκτελούνται και τις παρεμβάσεις που γίνονται. Στη συνέχεια δήλωσε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητας Καρδίτσας έχει στις προτεραιότητες της τη συντήρηση του οδικού δικτύου. «Θεωρούμε την οδική ασφάλεια των οδηγών θέμα υψηλής προτεραιότητας και για αυτό διαθέτουμε σημαντικά κονδύλια για τη συντήρηση του μεγάλου σε μήκος οδικού δικτύου (περίπου 1800 χιλιόμετρα). Η μάχη για τη συντήρηση του δικτύου σε καλή έως και άριστη κατάσταση είναι διαρκής. Για αυτό εκτιμώ ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα συντηρημένα οδικά δίκτυα. Βρεθήκαμε σήμερα εδώ στον κόμβο Ραχούλας για να ενημερωθούμε για το έργο που εκτελείται. Είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας» κατέληξε ο κ. Β. Τσιάκος.

Στοιχεία για το έργο

Το έργο έχει σκοπό την βελτίωση – συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό κύκλωμα της Λίμνης Πλαστήρα. Περιλαμβάνει την κατασκευή τεχνικών, όπως είναι οι  τοίχοι αντιστήριξης, οι επενδεδυμένοι τάφροι, οι σωληνωτοί οχετοί και τα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων. Επίσης σε συγκεκριμένες θέσεις εκτελούνται  ασφαλτικές εργασίες για την βελτίωση του οδικού δικτύου.

IMG 2545

IMG 2551




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Ευχαριστήριο του Παραρτήματος Ρομά

Next Article

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου για χοιροτρόφους και κατόχους χοιροτροφικών εκμεταλλεύσεων

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…