Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες σε σχολικές μονάδες του δήμου Πύλης

Αλλάζουν ήδη εικόνα αρκετές σχολικές δομές του Δήμου Πύλης
Εργασίες σε σχολικές μονάδες του δήμου Πύλης

Εργασίες σε σχολικές μονάδες του δήμου Πύλης

Αλλάζουν ήδη εικόνα αρκετές σχολικές δομές του Δήμου Πύλης μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης την 1η  Μαρτίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και του Ευάγγελου Τεντολούρη της ομώνυμης  εργοληπτικής εταιρείας.

Το ποσό των εργασιών για τη «Συντήρηση Σχολικών Κτηρίων» ανέρχεται στο ποσό των 34.560,00€ με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης.

Ειδικότερα, θα γίνουν παρεμβάσεις τόσο εντός των σχολείων (αίθουσες – χώρων υγιεινής) τόσο και εξωτερικά αυτών.

Εργασίες σε σχολικές μονάδες του δήμου Πύλης

Ενδεικτικά θα γίνουν επισκευές στις σκεπές των κτηρίων και τις υδρορροές τους, θα αντικατασταθούν φθαρμένα κουφώματα, θα γίνουν επισκευές και αντικαταστάσεις σε χώρους υγιεινής, καθώς και  εργασίες σοβαντίσματος τοίχων. Τέλος θα γίνει χρωματισμός σχολικών μονάδων και βοηθητικών χώρων και διαμόρφωση των δαπέδων  με τα αντίστοιχα υλικά.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Πύλης δήλωσε:«Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Ο δήμος θέλει αυτό το σπίτι τους να είναι ασφαλές, λειτουργικό και χαρούμενο. Γιατί στην πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης ξεκινάει η μαθησιακή  εξέλιξη του ανθρώπου και αυτή πρέπει να πραγματοποιείται στο κατάλληλο περιβάλλον. Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμο κοντά  στο δημότη».




Total
0
Shares
Previous Article
Δωρεάν rapid tests στο Μουζάκι

Προκήρυξη για έργο βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Μουζακίου

Next Article
Νόμος και Ελευθερία - Άνθρωπος και Ταυτότητες (Θρησκεία – Έθνος) - Φωτογραφία: Προπαγάνδα αλλά και Εργαλείο Αφύπνισης - Ποίηση και Πολιτική - Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη - Ένα εκκλησάκι οικόσημο της Δονούσας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ: Βίοι παράλληλοι - H Τραγωδία των Τεμπών: Aνθρώπινο Λάθος και Κρατική Αβελτηρία - Η πρώτη επέτειος του Ουκρανικού πολέμου: Οι διαψεύσεις και οι προοπτικές για ειρήνη - Ελευθερώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα - Στο λυκαυγές ενός άλλου κόσμου: Προοπτικές και Ευθύνες… - Τρία βιβλία για μία ασφαλή πλοήγηση στην εποχή της μετα-πραγματικότητας - Αλλάζουν οι θρησκείες; - Μικρασιατική Καταστροφή: Μνήμη που πληγώνει… - Ένας άδικος θάνατος και μία δίκαιη εξέγερση - Τουρκικός μεγαλο-Ιδεατισμός ή η παράνοια του νέο-Οθωμανισμού;

To Κράτος: Ο μεγάλος Παιδαγωγός μας