Εργασίες καθαρισμού φρεατίων, αυλάκων και δρόμων στον Πύργο Ιθώμης

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων, αυλάκων και δρόμων στον Πύργο Ιθώμης

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων, αυλάκων και δρόμων στον Πύργο Ιθώμης

Συνεχίσθηκαν και χθες οι εργασίες καθαρισμού φρεατίων, αυλάκων και δρόμων εντός του οικισμού με εργάτες του Δήμου μας. Με μηχανήματα του Δήμου, επίσης, απομακρύναμε ένα μέρος φερτών υλικών από τις κοίτες ρεμάτων και χειμάρρων. Προφανώς, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αυτές και επομένως θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα.

Η τεχνική υπηρεσία έκανε διάνοιξη του κεντρικού δρόμου στα σημεία που είχε χαλάσει, για έλεγχο και εκτίμηση της πραγματικής ζημιάς.

Αναμένουμε τις εργασίες αποκατάστασης, εντός και εκτός οικισμού, με κατανόηση για το δράμα των συμπολιτών μας που βρίσκονται ακόμη έξω από τα σπίτια τους και τρώνε σε συσσίτια.

Η αλληλεγγύη όλων των Ελλήνων για το Μουζάκι και την Καρδίτσα μας είναι συγκινητική. Με υπομονή και αγάπη θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη, τους αρμοδίους αντιδημάρχους Ιωάννη Κουτσογιάννη και Σωκράτη Κωτίνα, αντιστοίχως, καθώς και την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας, τους εργάτες και τους χειριστές των μηχανημάτων για την συνεργασία και την ποιότητα της εργασίας τους.

Η πρόεδρος του Πύργου Ιθώμης

Βασιλική Α. Αποστολίδη


Total
0
Shares
Previous Article

Παρασκευή Ντούρβα: Aνεξέλεγκτα και εγωιστικά o Δήμαρχος Μουζακίου μοιράζει 2.450.000 ευρώ δημόσιο χρήμα σαν να το έχει στην τσέπη του

Next Article
Δήμος Πύλης

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύλης κατά της Χρυσής Αυγής

Total
0
Share