Έργα συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατ. ευρώ ξεκινούν στο προσεχές διάστημα στην Π.Ε. Τρικάλων

.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ προχωρούν προς υλοποίηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός:

– Υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έργο «Αποκατάσταση βατότητας – άρση καταπτώσεων Π.Ε. Τρικάλων», προϋπολογισμού 850.000,00 ευρώ.

– Παράλληλα υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ  ΕΙΣΟΔΟΥ  ΚΟΡΗΣ –ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ», προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ. Το έργο αφορά σε εργασίες βελτίωσης της πρόσβασης στον οικισμό της Κόρης του Δήμου Τρικκαίων. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών , οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας για τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της. Συνεχίζουμε καθημερινά το έργο μας με σχέδιο και προγραμματισμό διεκδικώντας περισσότερους πόρους για χρήσιμα έργα για τους πολίτες και τις ανάγκες τους».

Total
0
Shares
Previous Article

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Next Article

Ημερίδα με θέμα «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων – GDPR», στην Καρδίτσα


Total
0
Share