Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Παρεμβαίνουμε στοχευμένα μεγιστοποιώντας την οδική ασφάλεια»

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου με τίτλο «Έργα βελτίωσης της ασφαλείας τεχνικών του οδικού δικτυού Π.Ε Τρικάλων 2016» προϋπολογισμού 85.500,00 € (με Φ.Π.Α.) πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με περιορισμένους πόρους και με συνεχή προσπάθεια διεκδίκησης νέων πόρων προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Η οδική ασφάλεια βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και για το λόγω αυτό, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο με βάση της υποδείξεις των υπηρεσιών μας»

Με την παρούσα εργολαβία  προβλέπεται η τοποθέτηση νέων πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων καθώς επίσης και στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα του οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων, για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.




Total
0
Shares
Previous Article

Πληρωμή προγράμματος "Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων"

Next Article

Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων

Related Posts