Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έργα οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

• Έργα οδικής ασφάλειας συνολικού προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
• Κώστας Αγοραστός: «Παρεμβαίνουμε στοχευμένα μεγιστοποιώντας την οδική ασφάλεια»

Τρεις νέες συμβάσεις για έργα συνολικού προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ, τα οποία θα μεγιστοποιήσουν τον βαθμό ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κώστας Αγοραστός.

Τα έργα αφορούν τη συντήρηση, αποκατάσταση, βελτίωση, ηλεκτροφωτισμό και προμήθεια για τη σύμβαση στηθαίων ασφαλείας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, τη συντήρηση και λειτουργία των σηράγγων του οδικού δικτύου προϋπολογισμού 43.788 ευρώ και την προμήθεια χρωμάτων διαγράμμισης προϋπολογισμού 90.023,70 ευρώ.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα γίνουν στοχευμένα σε σημεία που έχουν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας προβλήματα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστός τόνισε τα εξής: «υπογράψαμε τρεις νέες συμβάσεις που αφορούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας των μετακινήσεων των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα των Τρικάλων. Η οδική ασφάλεια βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και για το λόγο αυτό, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τα πενιχρά έσοδα μας, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο με βάση της υποδείξεις των υπηρεσιών μας. Ευελπιστώ και αισιοδοξώ η κυβέρνηση να αναιρέσει την απόφαση για περικοπή της χρηματοδότησης γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Περιφέρεια τον ερχόμενο χειμώνα θα αδυνατεί να υλοποιήσει έργο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες, έργο που αφορά την ασφάλειά τους».




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Δήμος Καρδίτσας στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών

Next Article

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα σε καφενείο με παράνομα τυχερά παιχνίδια