Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έργα οδικής ασφάλειας σε Καρδίτσα, λίμνη Πλαστήρα και Σοφάδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Ξεκινούν παρεμβάσεις για τη βελτίωση της  ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Agorastos erga 44

Έργα οδικής ασφάλειας σε Καρδίτσα, λίμνη Πλαστήρα και Σοφάδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Ξεκινούν παρεμβάσεις για τη βελτίωση της  ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων ΠΕ Καρδίτσας 2019-2020» συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ένα ακόμη έργο χρήσιμο και αναγκαίο, που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων οδεύει προς υλοποίηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, παρακολουθούμε και παρεμβαίνουμε άμεσα σε σημεία του οδικού δικτύου όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις για να δώσουμε λύσεις. Παράλληλα,  με τα έργα συντηρούμε και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και τονώνουμε την τοπική, πραγματική  οικονομία».

 Οι παρεμβάσεις αφορούν σημεία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου λίμνης Ν. Πλαστήρα και του Δήμου Σοφάδων. Περιλαμβάνουν: άρση καταπτώσεων γαιών και βράχων,  καθαρισμό -μόρφωση τάφρων για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και τοποθέτηση φράχτη ανάσχεσης βραχοπτώσεων.




Total
0
Shares
Previous Article
snack patakia

Έντερο: Τι να τρώτε για να λειτουργεί σωστά – Πέντε τροφές που «απαγορεύονται»

Next Article
rapid test στο Δήμο Παλαμά

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά την Τρίτη 25 Μαΐου και την Παρασκευή 28 Μαΐου