Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έργα Αχελώου: Ενώνουν τους Θεσσαλούς – δεν προσφέρονται για εντυπώσεις και σκοπιμότητες

Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Έργα Αχελώου: Ενώνουν τους Θεσσαλούς – δεν προσφέρονται για εντυπώσεις και σκοπιμότητες

Η παρέμβαση του επιστήμονα και καλού γνώστη της ιστορίας των έργων Μεταφοράς νερών Αχελώου από την απόμακρη κοιλάδα της ορεινής Αργιθέας, των εμπλοκών και προοπτικής, του Κώστα Γκούμα, έχουμε την άποψη ότι πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής από τους Θεσσαλούς Πολιτικούς – Υπουργούς – Βουλευτές – κόμματα – Περιφερειάρχη – Δημάρχους – Αιρετούς ΠΣ και ΔΣ / φορείς .

Είναι κρίσιμη η ώρα και η στιγμή χρειάζεται στρατηγική και προσεχτικά βήματα .

Η τελευταία αυτοψία 31/1/22 από τον Υπουργό στον Πρωθυπουργό να μην καταντήσει μια χαμένη εντυπωσιακή κίνηση ενόψει νέου εκλογικού κύκλου, όπως με την επίσκεψη Δραγασάκη (2017) σε Συκιά και Αγορασιά.

Οι Θεσσαλοί Υπουργοί / Κ. Τσιάρας – Κ. Σκρέκας – Ζ. Μακρή μαζί με τον Κώστα Αγοραστό να επεξεργαστούν ένα σχέδιο επαναφοράς του αιτήματος στην Κυβέρνηση – την Βουλή – στα Ευρωπαϊκά όργανα .

Έχει εξαντληθεί το στάδιο ζυμώσεων και λόγων με ημερίδες – συνέδρια .

Πολιτική βούληση χρειάζεται, εξασφάλιση πιστώσεων και καλός συντονισμός !

Η Θεσσαλία έχει υπέρ της τα νέα δυσμενή αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης, που σαρώνει τον πρωτογενή αγροτικό τομέα, υποδομές και απειλεί ζωές …

Χρωστάμε όλοι οι Θεσσαλοί ένα βιώσιμο μέλλον ευημερίας στις νεωτερες γενιές !

Να μην πάνε στράφι τα 650 εκατομμύρια ευρώ που έχουν ξοδευτεί έως σήμερα .

Η Αργιθέα απαιτεί το αντίδωρο που αξίζει και δικαιούται !

Δημήτρης Παπακώστας
Total
0
Shares