Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμπάκα, Λάρισα, Τρίκαλα

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμπάκα, Λάρισα, Τρίκαλα

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (18-02-2022) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι δύο από τους δράστες, κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών να προμηθεύει τον τρίτο δράστη με μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, σε μορφή σκόνης, βάρους -0,8- γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των -90- ευρώ. Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά η προαναφερόμενη ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -90- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους -1,2- γραμμαρίων.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (18-02-2022) το μεσημέρι ένας ημεδαπός στον Τύρναβο και το απόγευμα δύο ημεδαποί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι τρεις δράστες κατά τους ελέγχους κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (19-02-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -9,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article
ipografi simfonias unisef Larisa 1

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Δήμου Λαρισαίων – UNICEF

Next Article
Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων - Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις