Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΠΣ Καρδίτσας: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες – Προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων υποδομών

podosfairo epsk

 

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των κατηγοριών, εθνικών ή τοπικών, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ως εκ τούτου, από τις 9-3-2020 έως και τις 22-3-2020 όλοι οι αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας  θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Τα γηπεδούχα Σωματεία καθίστανται υπεύθυνα για την εφαρμογή της απόφασης.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Σε συνέχεια της απόφασης του υπουργείου Υγείας, περί αναστολής της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του Κορωνοϊού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας προβαίνει και η ίδια στην προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων υποδομής, εναρμονιζόμενη πλήρως με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται ανά την επικράτεια. Η διακοπή αυτή αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική ενασχόληση για τα τμήματα υποδομής των ομάδων, που σημαίνει ότι δεν θα επιτρέπονται αγώνες επίσημοι και φιλικοί.  H Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θέτει πρώτα απ’ όλα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και για το λόγο αυτό προβαίνει σε αυτό το αναγκαστικό μέτρο, καλώντας όλους τους υπεύθυνους των ομάδων να δείξουν υπευθυνότητα σε ένα κρίσιμο θέμα.

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Αναστέλλονται τα πρωταθλήματα βόλεϊ & μπάσκετ της ΕΣΠΕΚΕΛ & ΕΣΚΑΘ

Αναστέλλονται τα πρωταθλήματα βόλεϊ & μπάσκετ της ΕΣΠΕΚΕΛ & ΕΣΚΑΘ

Next Article
kinigetikos syllogos mouzakiou

Αναβάλλεται η εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου (21-3-20)