Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εποικοδομητική συνεργασία του δήμου Μουζακίου με την τοπική αναπτυξιακή εταιρεία «ΙΤΑΜΟΣ»

Stathis dimarxos Mouzakiou Itamos

Εποικοδομητική συνεργασία του δήμου Μουζακίου με την τοπική αναπτυξιακή εταιρεία «ΙΤΑΜΟΣ»

Στενότερη συνεργασία με τη νέα Αναπτυξιακή Εταιρεία «ITAMOS MOUZAKI» ξεκίνησε ο Δήμος Μουζακίου μετά από συνάντηση μελών του με το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου – Πρόεδρο του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) κ. Μαρία Καραμπέκου.

Στη σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συμμετείχαν τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης, κ. Αντώνης Ντάνης και κ. Νίκος Πολίτης, οι οποίοι ανέλυσαν τους στόχους της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας που ανέλαβαν. Στη συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών συμφωνήθηκε η ισχυρή στήριξη δράσεων που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα από την Αναπτυξιακή, όπως είναι η σύσταση Παρατηρητηρίου κατά της βίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου. Ήδη έχει αρχίσει η προεργασία για το συγκεκριμένο εγχείρημα και σύντομα θα υπάρξουν απτά αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην Εταιρεία και στο έργο της υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Μουζακίου είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής, ιδιαίτερα εάν αυτή προέρχεται από ενεργούς πολίτες της τοπική κοινωνίας.

Επίσης, η κ. Καραμπέκου τόνισε τη βούληση της ίδιας να εισάγει στο Δ.Σ. θέματα προς συζήτηση που αποτελούν προτάσεις της «ITAMOS MOUZAKI» και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) και να συνδιοργανωθούν με την Αναπτυξιακή συναντήσεις, ημερίδες ή συνέδρια που θα αναδείξουν ζητήματα του Δήμου και των κατοίκων του.

Υπογραμμίζεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και της «ITAMOS MOUZAKI», στο πλαίσιο της οποίας θα καθοριστούν αναλυτικά οι όροι και οι κατευθύνσεις της διμερούς συνεργασίας.




Total
0
Shares
Previous Article
fwkianos stivos trikala karditsa 1

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα εξάθλου Αγοριών – Κοριτσιών Κ16 Θεσσαλίας ο Φωκιανός

Next Article
metathhesi food festival

ΜΕΤΑΘΕΣΗ λόγω Καιρικών Δυσκολιών του Charitou Street – FOOD FESTIVAL στην πόλη της Καρδίτσας

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…