Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιτυχόντες του ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ συγχαίρουν τους μαθητές  της Γ΄ Λυκείου που συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις και σε όσους προσπάθησαν και τους εύχεται επιτυχία για την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν.

Οι μαθητές είναι:

Καρδούλας Βασίλειος

Κωφού Γλυκερία

Αναστασίου Μαρία

Ευσταθίου Παναγιώτα.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη Γλυκερία Κωφού, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία  είναι κάτοχος απολυτηρίου Γενικού Λυκείου, φοίτησε στο σχολείο μας για την απόκτηση πτυχίου παρακολουθώντας μόνο μαθήματα ειδικότητας, συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχε υψηλή βαθμολογία.

Το ΕΠΑΛ Μουζακίου ενημερώνει ότι:

α) οι  εγγραφές στα Επαγγελματικά Λύκεια θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός του Ιουνίου (αυστηρά μέχρι 30/6/2016)

β) στη Β’ τάξη ΕΠΑΛ μπορούν να εγγραφούν απόφοιτοι Γενικών Λυκείων, όπου θα παρακολουθούν μόνο μαθήματα της ειδικότητας που θα διαλέξουν (όχι μαθήματα Γενικής παιδείας) για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας και μπορούν με το υπάρχον σύστημα (που ίσχυσε πρώτη φορά φέτος), στη Γ’ τάξη να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ, για φοίτηση σε σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στρα- τιωτικές σχολές ,αστυνομία και πυροσβεστική.

γ) στη Β’ τάξη ΕΠΑΛ μπορούν να εγγραφούν μαθητές που τελείωσαν την Α’ τάξη Γενικού Λυκείου, σε κάποια από τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο μας.

δ) οι κηδεμόνες των μαθητών οφείλουν να προσέλθουν στο οικείο ΕΠΑΛ εντός του Ιουνίου για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

ΕΠΑ.Λ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Έλλη Μαλάμη

Next Article

Στο Μουζάκι η Εθνική Παίδων του Βόλεϋ

Related Posts