Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιτροπή του Δήμου Πύλης στην Περιφερειακή Διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς

 

Επιτροπή του Δήμου Πύλης με τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα και τον βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη στην Περιφερειακή Διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς στην Λάρισα.

Μετά την μεγάλη κινητοποίηση με το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης, για την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης να κλείσει το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Πύλη και την συμβολική κατάληψη του, άμεσα την επομένη ημέρα επιτροπή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα, τον Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Σιμορέλη, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Κωστάκη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστο Νάκο, την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, τον Πρόεδρο του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νο Βοιτσίδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασιλείου Γιαγιάκο, τον Πρόεδρο των Επαγγελματιών Οδικού Άξονα Τρικάλων Άρτας κ. Νίκο Ζαμπάκα και τον πρώην Δήμαρχο κ. Μιχάλη Τσιούτσια, επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας της Τράπεζας Πειραιώς κ. Αναστάσιο Νέτα στην Λάρισα, προκειμένου να εκφράσου την αντίθεση τους για την παραπάνω ενέργεια.

Εκεί ο δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας του παρέδωσε φάκελο με τα επιχειρήματα και σχετικό ψήφισμα, για να ανακληθεί η απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Τράπεζας για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Πύλη.

Ο κ. Νέτας υποσχέθηκε να μεταφέρει την παραπάνω επικοινωνία και το ψήφισμα στην Κεντρική Διοίκηση της Τράπεζας, δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το θέμα και σύντομα θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα τους παράγοντες του Δήμου και τον Φορέων, που συμμετείχαν στην συζήτηση.




Total
0
Shares
Previous Article

Έκοψε την πίτα του ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας

Next Article

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου