Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας: Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας

Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας: Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας (μέλος της ΕΕΔΥΕ) εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς με τραγικό απολογισμό χιλιάδες νεκρούς κι εγκλωβισμένους. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας.

Φυσικές καταστροφές όπως οι διαδοχικοί σεισμοί που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στις γειτονικές χώρες αναδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι μοναδική ασπίδα για τους λαούς αποτελεί η οργάνωση της κοινής πάλης ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης που λογαριάζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή μη λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα αντισεισμικής θωράκισης αφήνοντάς τους ανοχύρωτους.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει και να εκφραστεί άμεσα κι έμπρακτα η διεθνιστική αλληλεγγύη. Η Επιτροπή Ειρήνης, οι αγωνιστές του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία συλλογής υλικής βοήθειας για τους πληγέντες που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία και οι φορείς της Καρδίτσας.

Τρίτη έως Παρασκευή 6:00μμ – 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.
Total
0
Shares