Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίτιμος Διδάκτορας της ΣΕΦΑΑΔ Τρικάλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

giannakis panagiotis 7

 

Όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 9-10-2019 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στις Καρυές και συγκεκριμένα της ΣΕΦΑΑΔ (Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ένιωσαν πραγματικά δέος.

Ο σπουδαίος και μοναδικός Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και η Καθηγήτρια Joan Duda, πήραν το τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα της Σχολής.

Με τον τρόπο αυτό τιμήθηκαν δυο άνθρωποι για την προσφορά τους στη γνώση και τον αθλητισμό. Άλλωστε για τον “Δράκο” του Ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος λόγια για να περιγράψει την προσφορά του. Άλλωστε η ζεστασιά και η αγάπη των Τρικαλινών αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην πόλη μας μιλάει από μόνη της για το μέγεθος του ανθρώπου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο νέο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα όπου παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα παιδιά και οι έφηβοι χρειάζεται να κάνουν τουλάχιστον μία ώρα μέτριας – έντονης έντασης ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Στo πλαίσιo της προώθησης αυτού του μηνύματος, η ΣΕΦΑΑΔ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας τίμησε με τον ανώτατο τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του πανεπιστημίου δύο ανθρώπους που με το έργο τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην προώθηση της φυσικής δραστηριότητας των νέων: Την πρόεδρο του European College of Sport Science (ECSS) καθηγήτρια του πανεπιστημίου Birmingham κ. Joan Duda, και τον προπονητή και πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης διοργάνωσαν την τελετή Αναγόρευσης προς τιμήν της Καθηγήτριας Joan Duda και του κυρίου Παναγιώτη Γιαννάκη σε Επίτιμους Διδάκτορες του Τμήματος.

Οι κ.κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της Επίτιμης Διδάκτορος του Τμήματος, στην Καθηγήτρια κα Joan L. Duda που διέπρεψε στην Επιστήμη.

Επίσης οι Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορος του Τμήματος, στον κο Παναγιώτη Γιαννάκη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.

Πρόγραμμα Τελετής

Α’ ΜΕΡΟΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ JOAN DUDA ΣΕ ΕΠΙΤΙΜH ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Την προσφώνηση των τιμώμενων προσώπων έγινε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Ζήση Μαμούρη.

Ο «Έπαινος» προς την Καθηγήτρια Joan Duda από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας δόθηκε από τον Καθηγητή Αθανάσιο Παπαϊωάννου.

Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Επίδοση των τίτλων από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Still motivated to study and intervene on motivation: Sharing directions and reflections’»

Β’ ΜΕΡΟΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

«Έπαινος» προς τον κύριο Παναγιώτη Γιαννάκη από τον Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Βασίλη Γεροδήμο.

Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Επίδοση των τίτλων από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Προσήλωση στο στόχο»

trikalaola.gr

giannakis panagiotis 2

giannakis panagiotis 3

giannakis panagiotis 4

giannakis panagiotis 5

giannakis panagiotis 7

giannakis panagiotis 8

giannakis panagiotis 9

giannakis panagiotis 10




Total
0
Shares
Previous Article
Kostas Tsiaras ipourgos

Κώστας Τσιάρας: «Παραλάβαμε την Ελλάδα “μαύρο πρόβατο” στην διαφθορά!»

Next Article
astynomia

Τρίκαλα: Εξιχνίαση κλοπής - Σύλληψη δύο ατόμων