Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου Χαρδαλιά: “Θρασύδειλα ανθρωπάρια πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν”

xardalias epithesi katastima

Επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου Χαρδαλιά: “Θρασύδειλα ανθρωπάρια πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν”

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, στην περιοχή του Βύρωνα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

xardalias epithesi katastima1

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

Επί τόπου στις επιχειρήσεις που έγιναν στόχος της επίθεσης βρέθηκαν το πρωί ο Νίκος Χαρδαλιάς και η σύζυγός του. Σε δήλωση του σχετικά με την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του, ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρει “Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν.

Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα μας τρομοκρατήσουν”. Η σύζυγος του υφυπουργού Γιώτα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως “ένα έχω να πω. Ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει”.




Total
0
Shares
Previous Article
opap foto 800x500 1

Ανοίγουν από αύριο τα καταστήματα OΠΑΠ - Θέατρα και συναυλίες από τις 28 Μαΐου

Next Article
teleferic Italia

Τραγωδία στην Ιταλία: Στους 13 οι νεκροί από πτώση καμπίνας τελεφερίκ