Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιστροφή στο γήπεδο για τον ΑΣ Καρδίτσας – Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας

O Α.Σ.Καρδίτσας με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν
Επιστροφή στο γήπεδο για τον ΑΣ Καρδίτσας - Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας

Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας

Επιστροφή στο γήπεδο !!!

O Α.Σ.Καρδίτσας με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Με τήρηση όλων των κανόνων προστασίας, αλλά και με μεγάλο ενθουσιασμό για τη νέα χρονιά η οποία αναμένεται συναρπαστική,  το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, το πιο όμορφο και σύγχρονο γήπεδο της κατηγορίας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους φιλάθλους.

Μετά από ενάμιση χρόνο, αναμένουμε με ανυπομονησία, την επιστροφή στα γήπεδα. Η νέα ομάδα που χτίζεται, υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και ήρθε η στιγμή να βρεθούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να στηρίξουμε τον Α.Σ.Κ. και να διεκδικήσουμε νέους και υψηλούς στόχους.

Οι κάρτες διαρκείας, είναι δυο κατηγοριών, η VIP και η BLUE και ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των φιλάθλων.

Επιστροφή στο γήπεδο για τον ΑΣ Καρδίτσας - Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας

Κάρτα VIP

Η κάρτα VIP, αφορά στην ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επίσημους και φιλικούς αγώνες σε αριθμημένη θέση στο χώρο των διακεκριμένων θεατών, με μοναδικά προνόμια όπως η εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του γηπέδου και η παροχή πρόσθετων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το κόστος της κάρτας VIP είναι 250 €.

Κάρτα BLUE

Η κάρτα BLUE, αφορά στην ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επίσημους και φιλικούς αγώνες της ομάδας μας για την περίοδο 2021-22. Για όλους τους κατόχους των καρτών διαρκείας, προβλέπονται ειδικά προνόμια. Το κόστος της κάρτας BLUE είναι 100 €. Επίσης, θα ισχύσουν ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα.

Η διάθεση των καρτών

Η διάθεση ΟΛΩΝ των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021. Λόγω περιορισμένου αριθμού, από ΣΗΜΕΡΑ 31 Αυγούστου και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, οι περυσινοί κάτοχοι των καρτών VIP, μπορούν να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ την κάρτα τους διατηρώντας την περυσινή τους θέση ή προκρατώντας μια διαθέσιμη.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας και στα γραφεία του συλλόγου μας (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο) καθημερινά 7-9 το απόγευμα και Σάββατο 10-1 το πρωί. Επίσης, για πρόσθετες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 24410 75507 τις παραπάνω ώρες και ημέρες, αλλά και ηλεκτρονικά στο email: askarditsas@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article
Αρχές Σεπτεμβρίου το 1ο Συνέδριο Καραγκούνηδων ν. Τρικάλων

Η Ελληνική Επανάσταση, κεντρικό θέμα στο 1ο Συνέδριο Καραγκούνηδων ν. Τρικάλων

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας: Προκλητική ασέβεια στους υπερήλικες ΟΓΑ - μείωση στην πενιχρή σύνταξη