Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιστροφή στην Καρδίτσα και νέος «τελικός» με Άρη!

Επιστροφή στην Καρδίτσα και νέος «τελικός» με Άρη!

Επιστροφή στην Καρδίτσα και νέος «τελικός» με Άρη!

Με σειρά…τελικών μοιάζουν τα εναπομείναντα ματς του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», στη διαρκή μάχη της ομάδας για παραμονή στα σαλόνια της Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στις εντός έδρας υποχρεώσεις τους φιλοξενώντας την Κυριακή στις 19:15 μ.μ. το φιλόδοξο και πάντα δυνατό Άρη, γνωρίζοντας ότι η διεκδίκηση της νίκης είναι μονόδρομος και πώς εάν αυτή επιτευχθεί, γίνεται ένα αποφασιστικό βήμα για τη διατήρησή τους στην κατηγορία.

Η παρατεταμένη αγωνιστική απραξία και φυσικά οι τραυματισμοί που προηγήθηκαν, δημιούργησαν πρόσθετες δυσκολίες στην προετοιμασία και την αγωνιστικότητα της Καρδιτσιώτικης ομάδας, ενώ το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον οργανισμό, με τις πληγές και το πένθος από το θλιβερό γεγονός να είναι ακόμη ανοιχτά.

Όπως και να’χει, ο Α.Σ.Κ. προσπαθεί να κοιτάει μπροστά και να συγκεντρωθεί στις επόμενες αναμετρήσεις που θα κρίνουν τους κόπους της χρονιάς. Με πέντε αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου γνωρίζει ότι τα περιθώρια στενεύουν και πως ο παράγοντας έδρα είναι καταλυτικός για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Έτσι λοιπόν, το ματς με τον Άρη έρχεται σε μία κομβική περίοδο κι απέναντι σε έναν αντίπαλο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, έχοντας επιδείξει μία ανταγωνιστική εικόνα και ένα συμπαγές σύνολο καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη διατηρεί μία από τις κορυφαίες άμυνες στη φετινή Basket League, ενώ τόσο η ιστορία του, όσο και το μέγεθός του, δημιουργούν τις προϋποθέσεις μίας πολύ ενδιαφέρουσας «μονομαχίας» την Κυριακή στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης».

Για την ομάδα της Καρδίτσας ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, όμως η αναγκαιότητα για το ροζ φύλλο, σε συνδυασμό με τη δυναμική της έδρας, η οποία στα πρόσφατα παιχνίδια έχει κάνει τη διαφορά με την παρουσία του κόσμου και τον τρόπο που εκδηλώνεται, διαμορφώνουν μία διαφορετική εικόνα σχετικά με τις πιθανότητες νίκης και το αγωνιστικό πρόσωπο που μπορεί να αποτυπώσει στο παρκέ ο Α.Σ.Κ.

Η προετοιμασία για τους «κυανόλευκους» ξεκίνησε και στις προπονήσεις, η προσήλωση όλων στρέφεται γύρω από την καλύτερη δυνατή αγωνιστική ετοιμότητα. Με συσπείρωση και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, προπονητικό τιμ και παίχτες συνεχίζουν τη δουλειά, φιλοδοξώντας, με τη στήριξη του κόσμου, να παλέψουν για ένα νέο αποτέλεσμα υπέρβασης.




Total
0
Shares
Previous Article
Το «ευχαριστώ» του Περιφερειάρχη στην Εθνική Ομάδα Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών

Το «ευχαριστώ» του Περιφερειάρχη στην Εθνική Ομάδα Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών

Next Article
Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 6 νέοι υπάλληλοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ

Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 6 νέοι υπάλληλοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ