Επιστολή – Δήλωση Παρασκευής Ντούρβα, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου”


 

Η Δημοτική μας παράταξη “ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ” και η επικεφαλής υποψήφια Δήμαρχος Παρασκευή Ντούρβα, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δεν έχει κομματική ταυτότητα, δεν στηρίζεται και δεν επιθυμεί τη στήριξη κομμάτων.

Το 2014 ενωθήκαμε Δημότες ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων, δημότες που αγαπούμε τον τόπο μας, μένουμε και δραστηριοποιούμαστε στην έδρα και στα χωριά του Δήμου μας, γνωρίζουμε και βιώνουμε τα προβλήματα καλύτερα από κάθε άλλον. Ενωμένοι εργαζόμαστε για τα τοπικά, δημοτικά μας ζητήματα από το 2014 διότι αντιληφθήκαμε πριν από χρόνια, πως μόνο με συνεργασία και σύγκλιση μπορεί να προχωρήσει η κοινωνία μας σε βήματα προόδου.

Ενωμένοι συνεχίζουμε και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές απευθύνοντας κάλεσμα σε όλες τις Δημότισσες και τους Δημότες να συμμετάσχουν στη μεγάλη μας προσπάθεια το έτος 2019 να είναι ένα έτος ανατροπής του 16χρονου καθεστώτος, ένα έτος που θα μας χαρίσει μια νέα διοίκηση, ανθρώπινη, καθημερινή, νοικοκυρεμένη, απελευθερωμένη από κομματικές και πολιτικές αγκυλώσεις.

Η επικεφαλής
Υποψήφια δήμαρχος
Παρασκευή Ντούρβα


Total
0
Shares
Previous Article

Ακυρώνονται τα "Ρογκατσάρια" στο Παλαιοχώρι

Next Article

Καταγγελία συνδημότη από τη Δρακότρυπα

Total
0
Share