Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη υψηλόβαθμου αξιωματικού της Αστυνομίας του Νις στην Καρδίτσα

H τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχθηκε πρόσφατα τον Dr. Ljubiša Zdravković, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας της πόλης Niš της Σερβίας. Ο επισκέπτης μας, Διοικητής της ένστολης αστυνομίας του Niš, βρέθηκε στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές και θεώρησε απαραίτητο να μας επισκεφθεί, σε συνέχεια των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ Niš και Καρδίτσας. Χαρακτηριστικότερο γεγονός αυτής της φιλικής σχέσης είναι η ετήσια διοργάνωση διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία IPA Niš –  IPA Karditsa Friendship Cup”, που όπως είναι ήδη προγραμματισμένο το 2018 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.

Η συνάντηση με τον εκλεκτό επισκέπτη και την οικογένεια του πραγματοποιήθηκε φυσικά στο σημείο αναφοράς για την τοπική μας και την Αστυνομία της Καρδίτσας, το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας. Εκεί τους υποδέχθηκε εγκάρδια ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, μαζί με τον Γραμματέα της τοπικής μας διοίκησης κ. Νικόλαο Γούσια και τον Αναπλ. Ταμία κ. Βασίλη Μαυρόπουλο. Ο Dr. Zdravković, που είχε εκφράσει σφοδρά την επιθυμία να επισκεφθεί το Μουσείο,  ξεναγήθηκε στις αίθουσες και ενημερώθηκε για τα εκθέματα. Επίσης ενημερώθηκε για το γεγονός ότι το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας είναι το μοναδικό αντίστοιχο στην Ελλάδα. Ο κ. Καλλιαντζής του προσέφερε διάφορα αναμνηστικά και τον ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ.Α. Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, ο οποίος τον καλωσόρισε εγκάρδια και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Κατά την επίσκεψη του στο γραφείο της τοπικής μας, στο Αστυνομικό Μέγαρο Καρδίτσας δόθηκαν αναμνηστικά και τοπικά προϊόντα από τους εκπροσώπους της τοπικής μας διοίκησης, οι οποίοι μετέφεραν τους θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς του Προέδρου και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Τέλος, στον επισκέπτη μας και την οικογένεια του παρατέθηκε γεύμα με τοπικές γεύσεις, πριν αναχωρήσουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων για την πατρίδα τους.

 ‘Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζαρχανής
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Γούσιας

DSC 1789

DSC 1792




Total
0
Shares
Previous Article

Λάρισα: Σύλληψη 60χρονου για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Next Article

Η «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη στα Τρίκαλα