Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στο Μητροπολίτη

Tsiaras Timotheos episkepsi 2022

Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στο Μητροπολίτη

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα .

Πέραν από τις ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων, είχαν εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα της Ιεράς Μητρόπολη, την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις.Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον Υπουργό για τις κοινωνικές δράσεις της Μητρόπολης και αλλά και τα ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Ο κ. Τσιάρας εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, επισημαίνοντας την ανάγκη να στηριχθεί απ’ όλους.

Ξεχωριστό τόνο στη συνάντηση έδωσαν εν τω μεταξύ τα παιδιά των χορωδιών της Ιεράς Μητρόπολης που «είπαν» τα κάλαντα στους δύο άνδρες.




Total
0
Shares
Previous Article
Συνάντηση Εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνάντηση Εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Next Article
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου - Δήμος Σοφάδων: 220.000 ευρώ έκτακτη ενίσχυση για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…