Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη Βασίλη Μπούρμπου στα αποδυτήρια της Αναγέννησης

Επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης Βασίλης Μπούρμπος και είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και ιδιαίτερα με τους αρχηγούς λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Ο επικεφαλής του συλλόγου, ζήτησε με έμφαση από όλους συσπείρωση, προάσπιση της συνοχής της ομάδας και την διατήρηση ενος οικογενειακού κλίματος ώστε η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα το δύσκολο έργο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της καθιέρωσης στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, σε ένα αλήθεια πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, έφεραν όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις φωνές αποδόμησης.

Καταστάσεις όμως που ξέρουν οι “κιτρινόμαυροι” τα τελευταία  χρόνια να τις διαχειρίζονται με έναν μοναδικό τρόπο και ξεχωριστό απ’ αυτόν που συνηθίζεται στο σύνολο των ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Και να δίνουν απαντήσεις την κατάλληλη στιγμή μιλώντας με πράξεις.

Με αλληλουποστήριξη, με εμπιστοσύνη, κι όχι με διασπάσεις και αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων για τον καταλογισμό ευθυνών.

Ο Βασίλης Μπούρμπος τόνισε ότι ο ίδιος κάνει έναν μεγάλο κι αδιάκοπο αγώνα τα τελευταία χρόνια να διατηρήσει η ομάδα την καλή της εικόνα.

Να μην έχει ούτε μία προσφυγή αθλητή εις βάρος της, να στέκεται όρθια παρά τα απίστευτα εμπόδια και τα μηδαμηνά έσοδα και να στηρίζει με όλους τους τρόπους τους αθλητές της!

Απαίτησε απ’ αυτούς να προασπίσουν τη συνοχή, να κλείσουν τ’ αυτιά τους σε φωνές αποδόμησης και προσπάθειες διαίρεσης, να είναι μονιασμένοι και να δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και στα καλά και στα δύσκολα.

Οι απαντήσεις που εισέπραξε ήταν θετικές και επιβεβαιώθηκε ότι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μια σειρά αγώνων με άσχημα αποτελέσματα επικρατεί ένα κλίμα σύμπνοιας και αποφασιστικότητας για τη δύσκολη συνέχεια.




Total
0
Shares
Previous Article

1η ετήσια Ημερίδα με θέμα: «Ποιότητα Ελληνικού Βαμβακιού»

Next Article

Με τη δύναμη των φιλάθλων του ο Α.Σ.Κ.

Related Posts