Επίσκεψη του Γραμματέα και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ. Τζανακόπουλου στο Μουζάκι

Share

Επίσκεψη του Γραμματέα και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ. Τζανακόπουλου στο Μουζάκι

Την Πέμπτη 25-11-21 επισκέφτηκε το Μουζάκι ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Δημήτρης Τζανακόπουλος

Συναντήθηκε με φορείς της περιοχής, όπως την επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, κ. Παρασκευή Ντούρβα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Αχιλλέα Καταραχιά, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ηλία Σερίφη, καθώς και με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής. Η συζήτηση αφορούσε τα μεγάλα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον ΙΑΝΟ, την καθυστέρηση αποκατάστασης σημαντικών υποδομών, όπως ο περιφερειακός δρόμος και το Κέντρο Υγείας, αλλά και τον τρόπο που επέλεξε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αποκατάσταση και την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, δηλαδή την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 143 εκατομμυρίων ευρώ στην κατασκευαστική εταιρία ΤΕΡΝΑ, χωρίς οι Δήμοι και η Περιφέρεια να έχουν λόγο στην ιεράρχηση και υλοποίηση των έργων.

Επίσης, τέθηκε στη συζήτηση η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της περιοχής από τη μεγάλη αύξηση των τιμών της ενέργειας, των καυσίμων και των πρώτων υλών και το τεράστιο κύμα ακρίβειας που απειλεί επαγγελματίες και καταναλωτές. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αντιμετωπίζει και αυτό το ζήτημα με τον ίδιο τρόπο. Δεν φέρει καμία ευθύνη!

Επίσκεψη του Γραμματέα και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ. Τζανακόπουλου στο Μουζάκι

Τέλος, ο γραμματέας του κόμματος επισκέφτηκε το κτίριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Μουζακίου μετά τον ΙΑΝΟ. Η προσωρινή αυτή μετεγκατάσταση, που κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει, (αφού πλέον μια ιδιωτική εταιρία αποφασίζει για την πορεία των έργων στην περιοχή!!!) δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την παροχή υπηρεσιών από το κέντρο στην εποχή covid. H εμμονή της κυβέρνησης να μην ενισχύει την πρωτοβάθμια υγεία και τα νοσοκομεία με προσωπικό, θέτουν ευθέως σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια κρίση υγειονομική, οικονομική και κοινωνική και είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. ούτε μπορεί ούτε θέλει να σταματήσει αυτή την πορεία.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Δείτε επίσης