Επίσκεψη του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη στη λαϊκή αγορά του Μουζακίου 

Stathis laiki agora Mouzakiou

Επίσκεψη του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη στη λαϊκή αγορά του Μουζακίου 

Σε εφαρμογή έχει τεθεί ο νέος κανονισμός λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Μουζακίου που ενέκρινε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου και σήμερα (Σάββατο 5/11/2022) το πρωί, ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του, πραγματοποίησε μίνι περιοδεία.

Στη διάρκειά της συναντήθηκε και συνομίλησε με εκθέτες προϊόντων, παραγωγούς, επαγγελματίες, καταστηματάρχες και καταναλωτές για σχετικά ζητήματα που τους απασχολούν, μα και για άλλα τοπικά θέματα που του έθεσαν.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η λαϊκή αγορά λειτουργεί με ομαλότητα, υπάρχει μεγάλη επάρκεια αγαθών, ενώ εάν προκύπτει οποιοδήποτε θέμα τακτοποιείται άμεσα από το Δήμο, χάρη στη στενή επιτήρηση τόσο από στελέχη σεκιούριτι, όσο και από δημοτικούς υπαλλήλους.

Ο κ. Στάθης έγινε δεκτός από τον κόσμο με θερμές εκδηλώσεις, δείγμα της ευρύτατης υποστήριξης που έχουν από την πλειονότητα των δημοτών τα μέτρα και οι παρεμβάσεις της Δημοτικής αρχής για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, όπως ο νέος, επικαιροποιημένος ως προς την νομική του υπόσταση και ισχύ, κανονισμός λειτουργίας της λαϊκή αγοράς.

Total
0
Shares