Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου, Γεωργίου Κωτσού, στο μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη

Επίσκεψη του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου, Γεωργίου Κωτσού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο μπλόκο των αγροτών στη περιοχή των Τεμπών.

Μαζί με τον κο Κωτσό ήταν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κος Μεριβάκης Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κος Ευαγγέλου Νικόλαος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κος Σκάρλος Αθανάσιος και ο Δήμαρχος Αλμυρού κος Εσερίδης Δημήτριος τους οποίους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της περιοχής Τεμπών κος Κολλάτος Κωνσταντίνος.

Οι προαναφερόμενοι Δήμαρχοι συναντήθηκαν με τη συντονιστική επιτροπή των συνεργαζόμενων μπλόκων τα οποία και βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασης και τον συντονισμό των ενεργειών.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους αγρότες ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας σημείωσε πως τον χαροποιεί η παρουσία νέων ανθρώπων στα μπλόκα , διαπιστώνοντας πως πλέον η ενασχόληση με την δύσκολη δουλεία του αγρότη αποτελεί μια επιλογή εργασίας για όλο και περισσότερους νέους. Χαρακτήρισε το μπλόκ της περιοχής Τεμπών ως ένα από τα πιο καθοριστικά στον αγώνα των αγροτών και διαβεβαίωσε τους αγρότες πως θα είναι στο πλευρό τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους. Χαρακτηριστικά τους υπενθύμισε το αμερικάνικο ρητό «πως όταν οι αγρότες κατεβαίνουν στους δρόμους οι κυβερνήσεις πέφτουν».

Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των Δημάρχων που βρίσκονταν στη συνάντηση μαζί τον Πρόεδρο της ΠΕΔ εκφράζοντας την διάθεση όλων να είναι δίπλα στους αγρότες.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας δεσμεύτηκε να θέσει προς συζήτηση το θέμα στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον δίκαιο αγώνα όλων των αγροτών της χώρας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας
Κωτσός Γεώργιος
Δήμαρχος Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Τακτική Συνεδρίαση της ΠΕΔ Θεσσαλίας και κοπή πίτας

Next Article

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Θεοδώρα Καμέα