Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του Δημάρχου Καρδίτσας στις εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη

 Το πολυβραβευμένο νερό από τα Άγραφα κατακτά τον κόσμο

Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη – της ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ– στη Βατσουνιά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος συνοδευόμενος από τους Εντεταλμένους Συμβούλους κ.κ. Σωτ. Μπακαλάκου και Κων. Ψημμένο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχ. Τάντο

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη και τις δραστηριότητες,  τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές των τοπικών μεταποιητικών επιχειρήσεων και παράλληλα να αναδείξει και να προβάλλει εντός και εκτός Καρδίτσας το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημ. Τσέλιος και ο Δ/ντης Εξαγωγών & Μάρκετιγκ της εταιρείας κ. Κων. Μπεζιούλας ξενάγησαν τον Δήμαρχο Καρδίτσας και τους συνεργάτες του στην υπερσύγχρονη μονάδα, όπου το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη -που αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100 μέτρων από τις φυσικές υπόγειες δεξαμενές της οροσειράς Αγράφων – εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα όλα τα φυσικά γευστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Σε μόλις τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας, το νερό Θεόνη έχει ήδη επιτύχει σημαντική διεθνή αναγνώριση. Το 2016 απέσπασε το χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας στο διακεκριμένο 26ο ετήσιο Berkeley Springs International Water Tasting, το σημαντικότερο διαγωνισμό εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως, αναγνωρίζοντας το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ως το καλύτερο ανάμεσα σε πλέον 700 συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ απέσπασε και το βραβείο Berkeley Springs Package Design στον ίδιο διαγωνισμό. Επίσης έχει διακριθεί στους σημαντικούς διαγωνισμούς «iTQi» (2014, 2015, 2016 και το ειδικό Κρυστάλλινο Βραβείο), το Διεθνή Οργανισμό «Monde Selection» (2015, 2016, 2017), τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό «DLG» (2016, 2017), τα Arab-Asian Beverage Alliance Αwards (2016).

Με συνέπεια στο όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του για μία καινοτόμα μονάδα παραγωγής υψηλών διεθνών προδιαγραφών, η εμφιάλωση του νερού πραγματοποιείται σε μία υπερσύγχρονη μονάδα που απασχολεί 40 άτομα προσωπικό, κυρίως από την τοπική κοινωνία, και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

Η εγγύηση της ποιότητας και ασφάλειας του νερού είναι απόλυτη προτεραιότητά για το νερό Θεόνη. Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ άλλων, το εμφιαλωτήριο είναι πιστοποιημένο με ISO 22000:2005 & ISO 9001:2008 και το Emirates Quality Mark (2016), ενώ το προσωπικό της εταιρίας περνά από συνεχή εκπαίδευση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η πολιτική ποιότητας και ασφάλειας εφαρμόζεται πιστά.

Ταυτόχρονα, το νερό Θεόνη φροντίζει έμπρακτα να λειτουργεί σε αρμονία και με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία, υιοθετώντας δράσεις και επενδύσεις προς βελτίωση της ζωής των κατοίκων της περιοχής και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος στο οποίο διαμένουν.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη έχει σαφή, εξωστρεφή χαρακτήρα και οι εξαγωγές της εταιρείας σημειώνουν συνεχή ανοδική πορεία, με το νερό να απολαμβάνεται ήδη από καταναλωτές σε περίπου 20 χώρες παγκοσμίως, ενώ η εταιρία έχει σταθερή παρουσία στις σημαντικότερες εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις τροφίμων & ποτών, όπως Food Expo, Anuga, Gulfood και Sia.

Ο Δήμαρχος κ. Αλεξάκος συνεχάρη τη Διοίκηση του νερού Θεόνη και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Τσέλιο για την σημαντική προσφορά του τόσο στην τοπική κοινωνία αλλά και τη διάδοση των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές, ενώ τόνισε πως το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη αποτελεί πρότυπο εξωστρέφειας και επιχειρηματικής ανάπτυξης




Total
0
Shares
Previous Article

Κ.Π.Ε. Μουζακίου: Περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων και δεξιοτήτων για την «Κλιματική Αλλαγή»

Next Article

Φως στο τούνελ για την λειτουργία του ΝΠΔΔ του Δήμου Μουζακίου