Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο

stergioy nousios

Tον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο επισκέφτηκε ο νέος Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, παρουσία και του αντιδημάρχου Χ. Πούλιου, ο κ. Στεργίου ενημέρωσε τον κ. Νούσιο, για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στην επικράτεια του Δήμου Αργιθέας και ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία της Περιφέρειας για τη διαχείρισή τους.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η πορεία των έργων αλλά και η δρομολόγηση νέων, κυρίως αυτών που αφορούν οδικούς άξονες της περιοχής. Ο κ. Νούσιος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην έγκαιρη προετοιμασία για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου, προκειμένου να υπάρχει επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αργιθέας.

Παράλληλα, τόνισε με έμφαση πως για την Περιφέρεια Θεσσαλίας παραμένει βασική προτεραιότητα η διεκδίκηση, δρομολόγηση και ολοκλήρωση των μεγάλων έργων όπως η Σήραγγα Τυμπάνου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, διατύπωσε ακόμη τη βούληση τόσο του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού όσο και του ιδίου, να σταθεί στο πλευρό κάθε δημοτικής Αρχής στηρίζοντας κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών κοινωνιών, με γνώμονα πάντα το όφελος των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων




Total
0
Shares
Previous Article
tsiakos erasmus

Οι νέοι της Ευρώπης στο Δημαρχείο της Καρδίτσας

Next Article
kotsos vouli

Γ. Κωτσός: Ο Ν. Καρδίτσας μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην εφαρμογή του εθνικού σχεδιασμού για την «πράσινη ανάπτυξη»!

Related Posts