Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου στο Κ.Ε.ΠΕ.Α Μουζακίου

kepeao gymnasio Mouzakiou

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.ΠΕ.Α ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Τη Δευτέρα 20-12-2021 και την Τρίτη 21-12-2021 τα τμήματα Β1 και Γ1 αντίστοιχα του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Κ.Ε.ΠΕ.Α Μουζακίου με συνοδούς καθηγητές την κα Φωτίου Μαρία και την κα Μπαμπάτσικου Καλλιόπη.

Οι μαθητές γνώρισαν την τεχνική διακόσμησης ενός αντικειμένου κολλώντας εγκοπές χαρτιού, το γνωστό «ντεκουπάζ». Η δράση αυτή εντάχθηκε στο πλαίσιο της επαναχρησιμοποίησης υλικών ή αντικειμένων. Με την βοήθεια των υπευθύνων του ΚΕΠΕΑ Μουζακίου κατανόησαν τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη της επανάχρησης και συνειδητοποίησαν πως είναι μια προτιμητέα εναλλακτική λύση, εφόσον μειώνει τον όγκο των απορριμμάτων και συνεπώς το κόστος διαχείρισής τους.

Ευχαριστούμε τη Δ/ντρια του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου, τους εκπαιδευτικούς του Κ.Ε.ΠΕ.Α Μουζακίου, τους VILLAGERS of GREECE για τη στήριξή τους να υλοποιήσουμε αυτήν την επίσκεψη που έκανε τα παιδιά ποιο πλούσια σε δεξιότητες και γνώσεις.

kepeao gymnasio Mouzakiou 1 kepeao gymnasio Mouzakiou 2 kepeao gymnasio Mouzakiou 3 kepeao gymnasio Mouzakiou 4 kepeao gymnasio Mouzakiou 5
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορονοϊού στη Θεσσαλία αύριο Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – Καταγράφηκαν 36 θετικά κρούσματα covid-19

Επόμενο άρθρο
syriza karditsa nosokomeio

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. για στήριξη και ευχές!