Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στη ΔΔΕ Τρικάλων

Επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στη ΔΔΕ Τρικάλων

Επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στη ΔΔΕ Τρικάλων

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων επισκέφθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη, τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη, αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων και κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Ν.Δ Τρικάλων.

Ο στόχος της επίσκεψης ήταν να αναδειχθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη μέριμνα για την επίλυση των τυχόν προβλημάτων μέσα από μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης.

Επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στη ΔΔΕ Τρικάλων

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Ξυνοπούλου εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών και τις σημαντικές βελτιωτικές  αλλαγές του Υπουργείου τόσο σε επίπεδο μαθητή όσο και επίπεδο σχολικής μονάδας. Επεσήμανε τη σημαντική στήριξη του Υπουργείου στην εκπαιδευτική καθημερινότητα και ζήτησε από τους δύο παρευρισκομένους να διαβιβάσουν τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Παιδείας.

Συμφώνησαν ότι όλοι πρέπει να καταβάλλουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις στα ανακύπτοντα εκπαιδευτικά θέματα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και το καλό των μαθητών και ο κ. Μαρινάκης δήλωσε:  «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε»

Η κ. Ξυνοπούλου ευχαρίστησε τους κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη για την επίσκεψη στα γραφεία της ΔΔΕ Τρικάλων και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την εκπαίδευση και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα  ένα βιβλίο και εκλεκτά τοπικά προϊόντα.




Total
0
Shares
Previous Article
ardeftika dimos mouzakiou

Έργα, μελέτες και συνεργασία με τα ΤΟΕΒ από το Δήμο Μουζακίου για υπόγεια αρδευτικά δίκτυα

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Όχι στην περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης & ανθυγιεινής εργασίας

Related Posts

Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων από το Δ. Τρικκαίων - Δικαιολογητικά και αιτήσεις
Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων από το Δ. Τρικκαίων – Δικαιολογητικά και αιτήσεις

Νέα πρόσκληση σε μέλη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας για το πρόγραμμα «Κάλυψη» απευθύνει ο Δήμος Τρικκαίων
Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο
Διαβάστε περισσότερα

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας υποδέχτηκε με χαρά και φιλόξενη διάθεση το Γυμνάσιο της Πάτμου