Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη της Ορχήστρας Πνευστών “LYUBEN KARAVELOV” στον αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκο

Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφθηκε η Ορχήστρα Πνευστών του Γυμνασίου “LYUBEN KARAVELOV” της KOPRIVSHTITSA Βουλγαρίας η οποία βρέθηκε στην περιοχή μας στα πλαίσια της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών. Την ορχήστρα συνόδευε ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ μαέστρος Ν. Ευθυμιάδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τα παιδιά της ορχήστρας αλλά και τους συνοδούς τους και τους συνεχάρη για το γεγονός ότι εκτός από τα μαθήματα τους ασχολούνται και με τη μουσική. Ο κ. Τσιάκος τους ευχήθηκε καλή διαμονή και επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν για τη διάδοση της χορωδιακής μουσικής. Επίσης ευχήθηκε η μουσική συνεργασία μεταξύ των δύο περιοχών να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.

Από την πλευρά τους οι μαθητές και οι συνοδοί τους ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή αλλά και για τη φιλοξενία στη περιοχή μας. Παράλληλα δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο του Φεστιβάλ σχολικών χορωδιών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ορ. Ψαχουλας.




Total
0
Shares
Previous Article

Πραγματικότητα το «2ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

Next Article

Υποδοχή σχολικής ορχήστρας της Βουλγαρίας από το Δήμαρχο Καρδίτσας

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…