Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη της «Γυναικείας Πρωτοβουλίας» στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωστή Νούσιο

Επίσκεψη της «Γυναικείας Πρωτοβουλίας» στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωστή Νούσιο

 

Επίσκεψη της Πρωτοβουλίας Γυναικών στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωστή Νούσιο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο επισκέφτηκαν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου «Γυναικεία Πρωτοβουλία». Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Μαρία Κωστάμη, η Αντιπρόεδρος κα Κωνσταντία Νούσιου, η Ταμίας κα Ρούλα Μπάκαβου, η Γραμματέας κα Βιργινία Ελευθερίου και τα μέλη κυρίες Ντίνα Τσιγάρα, Χρυσούλα Γκορίλα και Παρασκευή Σφέϊκου, συζητήθηκαν εκτενώς οι δράσεις και το έργο του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δραστηριότητες του Συλλόγου που αφορούν σε παρεμβάσεις στον πολιτισμό, στην κοινωνία, στην ενημέρωση, την αλληλεγγύη αλλά και την προβολή της περιοχής μας.

Στη συζήτηση ανταλλάχθηκαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας, για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων και για θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο. Ο κ. Νούσιος ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου για την επίσκεψη, υπογράμμισε ότι θα είναι αρωγός στο έργο του και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχουν τακτικές επαφές στα πλαίσια της δεδομένης επιθυμίας της ΠΕ Καρδίτσας, να συνεργάζεται και να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με φορείς και κοινωνικές ομάδες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας τόνισε επίσης την μεγάλη σημασία αλλά και την ανάγκη στήριξης των πρωτοβουλιών που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Αναφερόμενος στη δράση της Πρωτοβουλίας Γυναικών σημείωσε ότι μέσα από αυτή δημιουργεί ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν σε παρεμβάσεις για τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την αλληλεγγύη και σε κάθε τομέα της κοινωνίας.»

Ο ίδιος προέτρεψε τα μέλη να συνεχίσουν το πλούσιο έργο τους με την ΠΕ Καρδίτσας να είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης τους.




Total
0
Shares
Previous Article
Σε επιστημονικό συνέδριο στη Ναύπακτο ο Δήμος Καρδίτσας

Σε επιστημονικό συνέδριο στη Ναύπακτο ο Δήμος Καρδίτσας

Next Article

Τέσσερις νεκροί και εικοσιέξι τραυματίες στην άσφαλτο τον Οκτώβριο στη Θεσσαλία

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…