Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τον ΟΑΕΔ επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλή την πρ. βουλευτή και νυν υποψήφια κ. Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου, όπου συναντήθηκε με την κ. Αγγελάκη προϊσταμένη του πρώην οργανισμού εργατικής κατοικίας και τον κ. Παπαλίτσα μηχανικό του οργανισμού. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της απόδοσης στους δικαιούχους των 228 νέων εργατικών κατοικιών Καρδίτσας απέναντι απ’ το νοσοκομείο.

Ο κ. Παπαλίτσας ενημέρωσε διεξοδικά την κ. Κατσαβριά για την πορεία του έργου, επισημαίνοντας ότι το έργο λόγω της παράτασης που έχει δοθεί στον εργολάβο για αντικειμενικούς λόγους, θα παραδοθεί στους δικαιούχους την άνοιξη του 2016.

Διευκρίνισε ακόμη ότι δεν θα γίνει εκ νέου κλήρωση μετά το πέρας του ελέγχου των περιουσιακών στοιχείων των κληρωθέντων, σε περίπτωση μη πλήρωσης των προϋποθέσεων, τονίζοντας ότι η λίστα των επιλαχόντων είναι αυστηρά προκαθορισμένη. Επεσήμανε επίσης ότι η αντιστοίχιση των διαμερισμάτων και των δικαιούχων είναι ήδη καθορισμένη από την κλήρωση.

Στον διάλογο που αναπτύχθηκε, η κ. Αγγελάκη επίσης αναφέρθηκε και στα τρέχοντα κοινωφελή προγράμματα του οργανισμού καθώς και στην αναμονή των νέων μετά το πέρας των εκλογών.

Total
0
Shares
Previous Article

Θετική και ελπιδοφόρα η πορεία του Παυσιλύπου

Next Article

Προσλήψεις ανέργων και κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Δήμων


Total
0
Share