Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη στην Καρδίτσα πραγματοποίησε η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Νάτσιου

Maria Natsiou nea dimokratia Tsioukis 6

Επίσκεψη στην Καρδίτσα πραγματοποίησε η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Νάτσιου

Την Μεγάλη Τετάρτη η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Νάτσιου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Καρδίτσα συνοδευόμενη από τον Συντονιστή Ελλάδος κ. Θωμά Τσιούκη και τον Περιφερειακό Συντονιστή Θεσσαλίας της Γραμματεία κ. Αλέξανδρο Τσάτσο.

Η Γραμματέας τόνισε, ότι στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου βρέθηκε σήμερα στην Καρδίτσα, ώστε να επισκεφθεί δομές και φορείς. Αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο της Γραμματείας και στον σκοπό της, λέγοντας όπως προτρέπει και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτο και κύριο μέλημα είναι ο πολίτης και ο σεβασμός σ’ αυτόν.Μετά από πρόγραμμα που προετοίμασε η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Παράρτημα Καρδίτσας του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσία του Πρόεδρου της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας κ. Λάμπρου Τσιούκη, της κ.Εφή Αγγελούση Υπεύθυνη Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δ.Ε.Ε.Π, της κ. Βάσω Θανοπούλου Αναπλ. Υπεύθυνη τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της κ. Σώσω Φερφυρή Γραμματέας Δ.Ε.Ε.Π, τη κ.Χάιδω Κρομμύδα Τομεάρχης Παραγωγικών Φορέων & Επιστημονικών Φορέων, της Προϊσταμένης του Κέντρου κ. Κοντοβάϊου και της Υπεύθυνης Κοινωνικού Λειτουργού του Κέντρου, αφού έγινε ενημέρωση για την λειτουργία του Κέντρου, δόθηκαν δώρα στα τριάντα παιδιά του Κέντρου ενόψει των Πασχαλινών εορτών, από χρήματα που συγκέντρωσαν τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και ο Αρμόδιος Τομέας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριωφερσάλων κκ. Τιμόθεο, όπου έγινε συζήτηση και ενημέρωση για το έργο και τις ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και για την εξέλιξη των εργασιών στο νέο Κέντρο Δημιουργίας Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως στο υπάρχον πεντεόροφο κτίριο, (δίπλα από τον Ναό της Αγίας Ευαγγελιστρίας), αξίας 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο συγκεκριμένο έργο με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου, ο οποίος ενημέρωσε το κλιμάκιο για το συγκεκριμένο έργο, όσο και για άλλα έργα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιούνται και έχουν σχεδιαστεί να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το κλιμάκιο στην συνέχεια επισκέφθηκε το Παράρτημα “Φλόγα” Καρδίτσας του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλαστικές Ασθένειες όπου συζήτησαν με την υπεύθυνη κ. Δώρα Ξηντάρα, και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον Σύλλογο.
Κλείνοντας τον κύκλο των επισκέψεων η Γραμματέας κ. Νάτσιου, με την συνοδεία της, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο, τα Μέλη της και Τοπικά Στελέχη.

Στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π παραβρέθηκε αρκετά μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Κομματικής Οργάνωσης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Νίκος Καραγιάννης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Επίσης από την Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, συγκέντρωσε και παρέδωσε σε Κρεοπωλείο της περιοχής, χρηματικό ποσό για να προμηθευτούν 14 Άπορες Οικογένειες τα απαραίτητα για το πασχαλινό τους τραπέζι.

ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας

Maria Natsiou nea dimokratia Tsioukis 5 Maria Natsiou nea dimokratia Tsioukis 4 Maria Natsiou nea dimokratia Tsioukis 3 Maria Natsiou nea dimokratia Tsioukis 2 Maria Natsiou nea dimokratia Tsioukis 1




Total
0
Shares
Previous Article
Ελεγκτικό Συνέδριο: Τελικά υπάρχουν σοβαρά θεσμικά αντίβαρα!!! - Όταν η ΤΑ μεταλλάσσεται σε ...κομματικό βραχίονα και σε διοίκηση εκ των άνω: η Αποκέντρωση τετέλεσται! - Δημήτρης Παπακώστας

Στον θάνατο όλοι ίσοι ! «Άραγε τις εστί; Βασιλεύς ή Στρατιώτης ; Δίκαιος ή Αμαρτωλός ;

Next Article
korlos Nikolaos 800

Απεβίωσε ο Νικόλαος Κων. Κορλός σε ηλικία 84 ετών

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…