Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη σε Υπηρεσίες του Μουζακίου από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

syriza newlogo

 

Κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψήϕιους βουλευτές και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισκέϕτηκε χθες Πέμπτη 20/06 πολλές Υπηρεσίες στο Μουζάκι.

Το κλιμάκιο επισκέϕτηκε κατά σειρά την Πυροσβεστική, τον Δήμο Μουζακίου, το Κέντρο Υγείας, την Αστυνομία, τα ΕΛΤΑ, το Δασαρχείο, το ΚΠΕ Μουζακίου, το Κέντρο Κοινότητας και τις Τράπεζες.

Έγινε σύντομη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία και παράλληλα στα πλαίσια της αμοιβαίας ενημέρωσης, οι επικεϕαλής των Υπηρεσιών εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τις προτάσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Με βασική αρχή ότι οι δημόσιες υπηρεσίες και γενικά οι υπηρεσίες κοινής ωϕέλειας, αποτελούν μοχλό ανάπτυξης, ευημερίας και δικαιοσύνης, έγινε μια πραγματική και δημοκρατική αλληλεπίδραση μεταξύ του πολιτικού ϕορέα και των Υπηρεσιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θεωρεί ότι οι Υπηρεσίες πρέπει να είναι ικανοποιητικά στελεχωμένες και να διαθέτουν επαρκή και λειτουργικά μέσα, ώστε να ανταποκρίνονται στον σημαντικό τους ρόλο.

Σε πρόσϕατες δηλώσεις στελεχών άλλων κομμάτων, σχετικά με το Δημόσιο και τις Υπηρεσίες του, αναδεικνύεται βασικά μια στοχοποίηση των υπαλλήλων του. Παραπλανιέται σκόπιμα η κοινή γνώμη. Δεν γίνεται πραγματική συζήτηση για δομικά προβλήματα των υπηρεσιών, τους στόχους, τις στρατηγικές και την αποτίμηση του έργου τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναδεικνύεται η ανάγκη να μην επιστρέψουμε σε λογικές του παρελθόντος.

Με την ψήφο τους οι πολίτες να ακυρώσουν τις σκέψεις κάποιων που αμϕισβητούν το κύρος και τη λειτουργικότητα των Υπηρεσιών και αποδυναμώνουν την απόδοσή τους. Το κράτος έχει υποχρέωση να εξυπηρετεί τις ανάγκες του, μέσα από ένα λειτουργικό, μη σπάταλο, διαϕανές και αποδοτικό δίκτυο Υπηρεσιών και Δομών.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

syriza mouzaki 1

syriza mouzaki 2




Total
0
Shares
Previous Article
mitsas georgios

O Γ.Σ. ΓΟΜΦΩΝ εντάσσει στο team του τον ΜΗΤΣΑ Γεώργιο

Next Article
kouloktsis

Στην παρουσίαση του προγράμματος της Ν.Δ. ο υποψήφιος βουλευτής κ. Σωτ. Κουλοκτσής

Related Posts