Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύλης στον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα

Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύλης στον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα

Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύλης στον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Μαράβα επισκέφτηκαν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 οι μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2 του Δημοτικού Σχολείου Πύλης.

Τους μαθητές συνόδευσαν η Διευθύντρια του Σχολείου κα Μπραζιτίκου Αικατερίνη, οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων  κ. Παπαβασιλείου Μαρία και  κ. Τζάλα Μαρία καθώς και η εκπαιδευτικός του Τμήματος ‘Ένταξης  κ. Μανούρα Μαρία.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους μαθητές να παίρνουν το ρόλο του δημοσιογράφου, θέτοντας ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου καθώς και το έργο που συντελείται.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και συμμετοχής στα κοινά.

Οι μαθητές είχαν ήδη ετοιμάσει ομαδικές εργασίες – κολάζ, μία με διάφορα αιτήματα για τις ανάγκες του σχολείου και του Δήμου (μέσα από τα μάτια των μικρών μαθητών) και μία με ευχές, τις οποίες έδωσαν στον Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στους μαθητές ότι θα προσπαθήσει να υλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα αιτήματά τους. Τέλος, ενθουσιασμένος από την ευχάριστη συνάντηση και συνομιλία με τους μαθητές, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και στους στόχους τους.
Total
0
Shares
Previous Article
Α. Σκόνδρα: «Προϋπολογισμός 2024: Μετά από 14 χρόνια νομοθετούμε για τον ελληνικό λαό και όχι για εποπτικές αρχές» - Α. Σκόνδρα: «Οι ευάλωτοι δανειολήπτες εντάσσονται σε προστατευτικό πλαίσιο» - Μέριμνα ζητά η Α. Σκόνδρα για κατολισθήσεις εντός οικισμών Λίμνης Πλαστήρα 

Α. Σκόνδρα: «Η επιστολική ψήφος αίρει εμπόδια και αδικίες»

Next Article
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σε παιδιά και εφήβους Ρομά του Δ. Τρικκαίων

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σε παιδιά και εφήβους Ρομά του Δ. Τρικκαίων

Related Posts

ena akdilwsi larisa
Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα Το Παράρτημα…
diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…