Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη μαθητών του 8ου Λυκείου Τρικάλων

Επίσκεψη μαθητών του 8ου Λυκείου Τρικάλων στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας επισκέφθηκαν σήμερα, οι μαθητές και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Λυκείου Τρικάλων, η Εθελοντική ομάδα του 8ου Λυκείου Τρικάλων και ο ιδιοκτήτης του καφέ ΡΕΤΟΥΣ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εθελοντική ομάδα του 8ου Λυκείου Τρικάλων ανέλαβαν πρόσφατα την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουν ένα charity event στο καφέ ΡΕΤΟΥΣ στα Τρίκαλα, όπου ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι των Τρικάλων κουρεύτηκαν από τους κομμωτές  Ζιάκα Στέργιο & Μιτούλα Νίκο και τα έσοδα διατέθηκαν στην αγορά και προσφορά στο Παράρτημα, διαφόρων ειδών.

Η σημερινή τους επίσκεψη είχε ως σκοπό την γνωριμία τους με το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας, αλλά και την προσφορά, εκ μέρους των μαθητών, ειδών ρουχισμού, τροφίμων, κ.α. στα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια έμπρακτη δράση αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, την οποία επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε.




Total
0
Shares
Previous Article

Την Κυριακή 21 Μαΐου ο Πλαστήριος Δρόμος - Προκήρυξη

Next Article

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τήμησαν την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”