Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη Κώστα Αρβανίτη στο ν. Καρδίτσας

Επίσκεψη Κώστα Αρβανίτη στο ν. Καρδίτσας

 

Επίσκεψη Κώστα Αρβανίτη, υποψήφιου ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, στο ν. Καρδίτσα

Περιοδεία στο ν. Καρδίτσας έκανε το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης. Η επίσκεψή του ξεκίνησε από Σοφάδες όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχε σύντομες συνομιλίες με πλήθος κόσμου που υπήρχε στην κεντρική πλατεία. Τόνισε την αναγκαιότητα στις προσεχείς Ευρωεκλογές να διαμορφωθεί ευρεία προοδευτική συμμαχία για να υπερασπιστεί τις ιδρυτικές αρχές της Ευρώπης, τις αξίες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής απέναντι στον αντιευρωπαϊκό ακροδεξιό λαϊκισμό.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το νοσοκομείο Καρδίτσας, συνομιλώντας με τη διοίκηση του νοσοκομείου και με επιστημονικό προσωπικό κλινικών και με το ΕΚΑΒ. Οι συναντήσεις του Κώστα Αρβανίτη συνεχίστηκαν με στελέχη του ΟΚΑΝΑ για τις υποστηριχτικές δομές πρόνοιας καθώς και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία. Το Μουζάκι ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του πριν περάσει το απόγευμα από τον γειτονικό ν. Τρικάλων. Ήρθε σε επαφή με πολλούς κατοίκους οι οποίοι, λόγω αναγνωσιμότητας, έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και έδωσε μια σύντομη συνέντευξη στο ΑΠΕ. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι, και στην Ευρώπη στις ευρωεκλογές και στην Ελλάδα στις εθνικές εκλογές που ακολουθούν, θα πρέπει να ηττηθούν οι δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και του εθνικισμού που τροφοδοτούν την Ακροδεξιά. Και να ενισχυθούν οι δυνάμεις που παλεύουν για τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη με ανάκτηση της εργασίας, με σεβασμό στο περιβάλλον, με ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους.

Τέλος, αναφέρθηκε στις μάχες που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπερασπιστεί τους μικρούς αγρότες και κτηνοτρόφους και μέσα από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), με ώθηση σε συνεργατικά σχήματα, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς καλώντας τους πολίτες να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
ΣΦΜΤ: Με επιτυχία η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου

ΣΦΜΤ: Με επιτυχία η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου

Next Article

Η συνεργασία και η σύνθεση των προτάσεων είναι μονόδρομος για τη διοίκηση του Δήμου μας

Related Posts