Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο ΚΕΠΕΠ

Την Τρίτη 28/3/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία  (ΚΕΠΕΠ).

Στη συνάντηση με την Υποδιοικήτρια του ιδρύματος κ. Μαρία Τσιαλκούτη και τον  Υπεύθυνο νοσηλευτικού προσωπικού κ. Βασίλειο Αρχανιώτη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης, ο αντιπρόεδρος Κων/νος Γώγος, ο υπεύθυνος Δημόσιας Υγείας Αριστοτέλης Σπάνιας  και το μέλος της ΝΟΔΕ-Ιατρός κα. Μαρία Μπάλλα.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ ανέπτυξαν με τους υπευθύνους  τα υπάρχοντα προβλήματα που απασχολούν το κέντρο. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι η έλλειψη και η γήρανση του προσωπικού λόγο της φύσεως και της ιδιαιτερότητας των συνθηκών στο χώρο εργασίας τους, καθώς και η απουσία  συγκεκριμένων ειδικοτήτων που είναι αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.

Τέλος ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να έρθουν σε επικοινωνία με τροφίμους και με το προσωπικό του ιδρύματος.

kepep2




Total
0
Shares
Previous Article

Συνοχή, Συνέχεια και Συνέπεια του Κράτους

Next Article

Στο ΕΣΠΑ τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων Τρικκαίων και Πύλης