Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου στην ΤΚ Βατσουνιάς

 

Τη Δευτέρα το πρωί 12 Μάρτη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου με τη Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Βράντζα Παναγιώτα, το Συντονιστή της ΟΜ Μουζακίου κ. Γκαγκά Άρη και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κρύο Παναγιώτη επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα Βατσουνιάς του Δήμου Μουζακίου, για να διαπιστώσουν από κοντά τις ζημιές που έγιναν σε σπίτια και καλλιέργειες των κατοίκων.

Από την επιτόπια παρουσία τους και από συζητήσεις που είχαν με τους κατοίκους που υπέστησαν τις ζημιές, διαπίστωσαν ότι όντως έγιναν καταστροφές σε περιοχές της Τοπικής Κοινότητας, σε μερικά σπίτια και σε κτήματα με δέντρα λόγω κατολισθήσεων του εδάφους. Προέτρεψαν δε τους κατοίκους να καταθέσουν αιτήσεις αποζημίωσης στο Δήμο Μουζακίου, μιας και η διαδικασία για τις αποζημιώσεις γίνεται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε επικοινωνία δε του ΣΥΡΙΖΑ με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μουζακίου, έγινε γνωστό ότι τις προσεχείς μέρες θα επισκεφτεί το Δήμο μας κλιμάκιο του ΙΓΜΕ, για να εξετάσει με το επιστημονικό του κύρος τη σοβαρότητα των κατολισθητικών φαινομένων στις Τοπικές Κοινότητες, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταρρακτώδεις βροχές, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 

ΓΚΑΓΚΑΣ ΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

IMG 0501

IMG 0503

IMG 0504

 
Total
0
Shares