Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου

moyzaki astynomia ypaliloi 2

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας και ιδιαίτερα σε εκείνες που βρίσκονται μακριά της έδρας που η δια ζώσης επικοινωνία πολλές φορές δεν καθίσταται εφικτή, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη,  τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο και το Μέλος κ. ΜΑΓΚΟΥΤΗ Κωνσταντίνο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου, αντάλλαξε ευχές για υγεία και ασφαλή χρονιά με τους υπηρετούντες συναδέλφους μας και συνομίλησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την Διοικητή της ανωτέρω Υπηρεσίας Α/Α΄κ. ΠΑΛΑΝΤΖΑ Κωνσταντίνα, όπου και συζητήθηκαν προβλήματα που καλούνται καθημερινά να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν.

Η συζήτηση με τους παραβρισκόμενους συναδέλφους διεξήχθη σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και από πλευράς αντιπροσωπείας τονίστηκε ιδιαίτερα η αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά το σύνολο του προσωπικού και ο καθοριστικός ρόλος τους στην εμπέδωση ασφάλειας σε μια δύσκολη περιοχή με ορεινό όγκο και είναι εύλογη η αναγνώριση που τους αποδίδεται ευρέως, όχι μόνον από εμάς και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και από τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης τους.

Από την πλευρά μας ως Σωματείο συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους και θα προσπαθούμε να επιλύουμε κάθε δυσκολία η άλλα προβλήματα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ως Υπηρεσία, με παρεμβάσεις μας και προώθηση των αιτημάτων τους εκεί όπου απαιτείται.

moyzaki astynomia ypaliloi 1
Total
0
Shares
Previous Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Σήμερα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Next Article
Agrothessaly Pempti

Ξεκινάει την Πέμπτη η «Agrothessaly»